To mi się snia bardziej realne sny.
1. Wczoraj że myślimy w centrum handlowym w sklepie jak media Markt, pracował w nim nasz dobry znajomy (nie pracuje w takim sklepie) no i mój m stwierdził że swój Samsung s 10 czy 9 ? Nie wiem jakie mamy.. wymieni na s7 bo co mu za różnica.. I stracił na tym 2000f bo cena za abonament nie spadła.. haha I dodatkowo byly jakies głośniki w przecenie że 150 na 75f I pytam tego kolego czy to naprawdę przecena czy normalna cena.. tylko chwyt.. A on na to " jak Ci cena odpowiada to co za roznica"
2. Z dziś w nocy.. bylam u lekarza i ona powiedziała, że nie bylam i nie jestem ciazy.. Wgl coś ze, moje jamniki łącza się z jajnikami mojej mamy ? I że ona już po menopauzie to ja w ciazy być nie mogę
haha
3. Z drzemki dzien.. snilo mi się że zrobiłam te gołąbki dziś, I moja mama w kuchni mylą blat i zaczęła wyśmiewać że się nie nameczylam przy tym obiedzie.. A ja że wkurzona to mówienie ciągnik bo będzie z tego klutnia" no i coś moja mama pod nosem mnie od "kurew" wyzwala
potem coś bylam wkurzona i jakby kazała jej się pakować, ale wiedziałam że nie ma teraz jak się wynieść bo korona.. I w między czasie w pokoju synów latał szerszen, m mial to złapać I jak otworzył drzwi to spadł mi na ramię.. I wtedy się tak przestraszylam że się obudziłam... jaka ulga że to był sen