reklama
martini6
Fanka BB :)
Ja tezMam taki sam termin
martini6
Kurczę ja mam krwiaka ale on inaczej wyglada jak u Ciebie bardziej wyrazisty jest i ma wymiary normlanie lekarz go mierzy wiec nie sadze aby u Ciebie był to krwiak.O to świetnie 🏵
Powie mi któraś z Was co to może być?( Po prawej stronie, ni to płód w sumie to już wariuje) Przesyłam zdjęcie usg
Ata_1995
Aktywna w BB
O proszęJa tez ❤
Jak wasze samopoczucie? U mnie od 2 godzin masakra jak co wieczór
Byłam u pierwszego lepszego lekarza jaki miał termin, z racji na pandemię, ta lekarka troche niekompetentna i chyba niezadowolona ze swojego zawodu powiedziała, że nie jest pewna co to może być i bije tylko jedno serce i wpisała jako ciąża pojedyncza lecz na usg to wygląda jak drugi płód ,tylko dlaczego są tak oddalone?
Ja czuje się strasznie odkąd wiedziałam że mogę być w ciąży, około 3tyg po tym stosunku , jestem nie do życia, nie jestem w stanie zająć się córką dobrze, że pomaga mi teściowa, gotuje obiady i trochę mnie wspiera, już wcześniej żartowaliśmy że może będą bliźniaki bo tak się źle czuje, a z córką od początku do końca robiłam wszystko i nie czułam się tak jak teraz...
EvilDesiree
Witamy i gratulujemy [emoji16]Witam,mogę dołączyć? Termin z OM na 04.12 [emoji4]
martini6
Ja już teraz samopoczucie okej najgorsze za mną miałam tak od 6 tc do 8-9 tc teraz 10 tc to już co raz lepiej więcej energii, mdli nadal ale jest to już do zniesienia.O proszę
Jak wasze samopoczucie? U mnie od 2 godzin masakra jak co wieczór
Ata_1995
Aktywna w BB
Mam tak samo tylko to moja pierwsza ciąża. Były takie dni że masakra od 2 tygodni przeprowadziłam się do rodziców, mąż dojeżdża na noc po pracy. Nie jestem w stanie sama sobie jedzenia zrobięJa czuje się strasznie odkąd wiedziałam że mogę być w ciąży, około 3tyg po tym stosunku , jestem nie do życia, nie jestem w stanie zająć się córką dobrze, że pomaga mi teściowa, gotuje obiady i trochę mnie wspiera, już wcześniej żartowaliśmy że może będą bliźniaki bo tak się źle czuje, a z córką od początku do końca robiłam wszystko i nie czułam się tak jak teraz...
reklama
AnScarlett
Ale piękna suknia [emoji7][emoji3590]
Tak wygląda suknia.moja będzie w kolorze białym ale ten krój pasuje na ciążę. A nawet jakby coś będzie widać to też mi to nie przeszkadza bo się nie wstydzę ciąży Zobacz załącznik 1119004