reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Do mamusiek co juz mają dzieci. :)
Miałyście dla dziecka cos takiego (nie wiem jak sie nazywa), ze sprawdza jak dziecko spi czy oddycha i w razie w.. Jakos pika. :)
Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Mialam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej u miesiecznego dziecka i chyba cos takiego kupię..
Monitor oddechu :) ja chciałam, ale ostatecznie nie kupilismy. Jednak jeśli donosze te bliźniaki, to pewnie tym razem zainwestujemy

Miałyście dla dziecka cos takiego (nie wiem jak sie nazywa), ze sprawdza jak dziecko spi czy oddycha i w razie w.. Jakos pika. :)
Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Mialam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej u miesiecznego dziecka i chyba cos takiego kupię..
Monitor oddechu? Niania elektroniczna?
Jeśli chodzi o mnie to nie miałam, ale znajoma miała bo mają duży dom i mała miała czasem bezdechy, podobno czuli się bezpieczniej siedząc na dole A dziecko spało u góry i cały czas widzieli co się dzieje

Monitor oddechu :) ja chciałam, ale ostatecznie nie kupilismy. Jednak jeśli donosze te bliźniaki, to pewnie tym razem zainwestujemy
Oo tak! Monitor oddechu. Dziękuję :)
W ogole gratulacje!! ❤️❤️
Monitor oddechu? Niania elektroniczna?
Jeśli chodzi o mnie to nie miałam, ale znajoma miała bo mają duży dom i mała miała czasem bezdechy, podobno czuli się bezpieczniej siedząc na dole A dziecko spało u góry i cały czas widzieli co się dzieje
Monitor ❤️
Nianie tez na pewno kupie :) ale wlasnie o teb monitor mi chodziło :)

Monitor oddechu :) mialam i polecam, super sprawa i "spokoj". Nam sie raz wlaczylo, myslalam ze umre na zawal... i dziekuje sobie ze zdecydowalam sie na zakup.

reklama
Do góry