21.04 byłam i 7tc+6dniKiedy byłaś na usg I który to był tydzien ? Może uda Ci sie pójść szybciej ?
reklama
Monitor oddechu ja chciałam, ale ostatecznie nie kupilismy. Jednak jeśli donosze te bliźniaki, to pewnie tym razem zainwestujemyDo mamusiek co juz mają dzieci.
Miałyście dla dziecka cos takiego (nie wiem jak sie nazywa), ze sprawdza jak dziecko spi czy oddycha i w razie w.. Jakos pika.
Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Mialam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej u miesiecznego dziecka i chyba cos takiego kupię..
Monitor oddechu? Niania elektroniczna?Do mamusiek co juz mają dzieci.
Miałyście dla dziecka cos takiego (nie wiem jak sie nazywa), ze sprawdza jak dziecko spi czy oddycha i w razie w.. Jakos pika.
Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Mialam w rodzinie przypadek śmierci łóżeczkowej u miesiecznego dziecka i chyba cos takiego kupię..
Jeśli chodzi o mnie to nie miałam, ale znajoma miała bo mają duży dom i mała miała czasem bezdechy, podobno czuli się bezpieczniej siedząc na dole A dziecko spało u góry i cały czas widzieli co się dzieje
Tymon'sMom
Fanka BB :)
Kiedy masz usg? Ja już odliczam, byle do piątku umieram ze strachu i nie mogę się doczekać, takie 2 w 1.
@malina04 witaj moje pęcherzyki były bliżej siebie, niestety zdjęcia nie dostałam.
W takim razie czekamy. U mnie dwa serduszka, ale lekarka powiedziała, że drugi jest mniejszy i daje mu 50% szans.
@malina04 witaj moje pęcherzyki były bliżej siebie, niestety zdjęcia nie dostałam.
Ragda
Fanka BB :)
Oo tak! Monitor oddechu. DziękujęMonitor oddechu ja chciałam, ale ostatecznie nie kupilismy. Jednak jeśli donosze te bliźniaki, to pewnie tym razem zainwestujemy
W ogole gratulacje!!
MonitorMonitor oddechu? Niania elektroniczna?
Jeśli chodzi o mnie to nie miałam, ale znajoma miała bo mają duży dom i mała miała czasem bezdechy, podobno czuli się bezpieczniej siedząc na dole A dziecko spało u góry i cały czas widzieli co się dzieje
Nianie tez na pewno kupie ale wlasnie o teb monitor mi chodziło
Hej hej no właśnie to mnie martwi, że są tak daleko A nawet jeśli to drugie to nie jest dziecko no to coKiedy masz usg? Ja już odliczam, byle do piątku umieram ze strachu i nie mogę się doczekać, takie 2 w 1.
Monitor oddechu mialam i polecam, super sprawa i "spokoj". Nam sie raz wlaczylo, myslalam ze umre na zawal... i dziekuje sobie ze zdecydowalam sie na zakup.Do mamusiek co juz mają dzieci.
Moze to jajnik?Hej hej no właśnie to mnie martwi, że są tak daleko A nawet jeśli to drugie to nie jest dziecko no to co
No właśnie dodałam post i dwie dziewczyny to napisały, ale w pierwszej ciąży nie było tego niby jajnika widać na usg,a miałam torbiel, więc teraz w drugiej ciąży mógłby być aż tak widoczny?Moze to jajnik?
reklama