reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Co do forum zamknietego tez jestem za. Dużo dochodzi dziewczyny, dużo odchodzi albo sie nie udziela. Kojarzę dziewczyny po obrazkach 😂 i nickach ale fajnie jak by była podpowiedz ile dzieci który tc bo czasem człowiek chce się odnieś ale nie pamięta która to była 😂😂❤️ Wiec ja jestem za ❤️

Co do forum zamknietego tez jestem za. Dużo dochodzi dziewczyny, dużo odchodzi albo sie nie udziela. Kojarzę dziewczyny po obrazkach 😂 i nickach ale fajnie jak by była podpowiedz ile dzieci który tc bo czasem człowiek chce się odnieś ale nie pamięta która to była 😂😂❤ Wiec ja jestem za ❤

Popieram, ja ciągle się pytam która w którym tygodniu 🙈

w takim razie co można robić leżąć plackiem w takie dni?
Zakupy dzidziowe na necie 😁 polecam zacząć od książkowych, dziewczyny tu polecały Mamy dla Mamy czy jakoś tak, ja polecam Ciężarówką przez 9 miesięcy, a jeszcze koleżanki kupowały segregator ciążowy od mamy ginekolog. Oprócz tego można udzielać się na forum ;)

Dlatego teraz liczę że będzie dziolcha i uzasadnienie dla nowych zakupów bo dwóch chłopakach 😁 chociaż do dnia zajścia w obecna ciążę zarzekalam się że ja jestem chłopakowa mama i żadnych bab wychowywać nie będę bo to płaczliwe i obrazalskie haha 😁
Oj tak jest to płaczliwe i obrażalskie 😂😂 a uparte ze o mamo 😂

Popieram, ja ciągle się pytam która w którym tygodniu 🙈
Na innym forum jak byłam w ciążach to były do każdej przypisane takie suwaczki, które pokazywały tydzień ciąży i się pojawiały pod każdym komentarzem napisanym przez daną osobę. Można też było tam dodać ilość dzieci itp. fajne to było :) szkoda że tutaj nie ma.

Na innym forum jak byłam w ciążach to były do każdej przypisane takie suwaczki, które pokazywały tydzień ciąży i się pojawiały pod każdym komentarzem napisanym przez daną osobę. Można też było tam dodać ilość dzieci itp. fajne to było :) szkoda że tutaj nie ma.

Tutaj też jest taka opcja wstawiasz link w sygnaturze z suwaczkiem. Ja np na telefonie widzę suwaczki tylko jak mam ekran poziomo jak pionowo już nie

reklama
Do góry