Aga10_2018
Fanka BB :)
Już teraz nie ale wcześniej i owszem. Było mi momentami straaaaaasznie zimno i ciężko mi się było rozgrzać.
O tak właśnie. No nic czekam aż minie . Kilka razy mnie dopadło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już teraz nie ale wcześniej i owszem. Było mi momentami straaaaaasznie zimno i ciężko mi się było rozgrzać.
a skąd wziąć ten link z suwaczkiem, by wstawić?Tutaj też jest taka opcja wstawiasz link w sygnaturze z suwaczkiem. Ja np na telefonie widzę suwaczki tylko jak mam ekran poziomo jak pionowo już nie
Kurczę wpadlabym na taki rosołek [emoji4]Jesli chodzi o objawy to dzis niebo w porownaniu do ostatnich dni. Nie mam mdlosci jedynie z rana troche ale poszlam dalej spac i przeszlo. Udalo mi sie dzis wkoncu cos ugotowac. Niby rosół nie cuda ale jest co zjesc [emoji23] wieczorem w planach zakupy obuwiczne a jutro pierogi ruskie [emoji7][emoji7][emoji7] tak sie napaliłam na te piergoi ze sie trzese jak o nich mysle [emoji1787] dawno nie jadlam a udalo mi sie zdobyc bez laktozowy ser wiec beda lepione [emoji28]
a skąd wziąć ten link z suwaczkiem, by wstawić?
dziękuję serdecznie <3
Czekam na swoja kolej.. w maseczce.. jest mi w niej slabo i mdli jak cholera...
Czekam na swoja kolej.. w maseczce.. jest mi w niej slabo i mdli jak cholera...