martini87
Fanka BB :)
Ja też bym nie wyraziła zgody, żeby mi ktoś zabrał dziecko na basen no ale mój ma tylko 20 miesięcy więc to pewnie też inaczej. Ale na spacery czy na plac zabaw jak najbardziej wysyłam synka z babciami, dziadkami. Chrzestna i chrzestny też już z młodym spędzali czas beze mnie i uważam, że to jest dobre zarówno dla dziecka jak i dla relacji dziecko=dziadkowie, dziecko=ciocia/wujek. Troszkę to przykre, że Twój mąż nie może spędzać czasu ze swoim chrześniakiem i nawiązywać z nim relacji.To nie wyglada tak ze on nie chce dac reki. Bo ta reke by po prostu schowal czy cos albo sie odwrocil. On sie patrzy z mina co Ty chcesz ode mnie. Wsrod znajomych mamy sporo malych dzieci plus ja bylam opiekunka takze kilkoro dzieci juz pod okiem mialam. To nie tak ze oceniam tylko jego.. on ewidentnie odstaje. Niestety z nimi nie mamy takiego kontaktu. Matka dziecka nawet jak przyjezdza to malo co mowi a co dopiero gdybym zagadala o tej sprawie. Oni tez nie spotykaja sie z nikim. Nie wiem czy nie maja znajomych czy nie chca. Tacy sa. Tajemniczy. Zapytam meza o zgode czy mige nasteonym razem jak beda pogadac o tym. On nie chce zeby sie poobrazali. A najlepsze w tym wszystkim ze tesciowie tez to widza, bo nie raz rozmawialismy. Ja nie tylko ocenim co widze co on robi i mi przykro dzieci chodza brudne od jedzenia byly juz moze z raz na basenie albo nie wiem.. cos ogolnie nowego. A on nie chciismy go wziac do zoo to nie dali go. Na basen tez nie :/ moj sie tak ucieszyl ze bedzie chrzestnym a tu sie konczy tylko na dawaniu prezentow :/
Gratuluję serdecznie a jak Ty się z tym czujesz? Ja bym chyba była przerażona ile ma Twoja aktualna pociecha?Alez jestes skolowana... są dwa serduszka, dwoje dzieci. Boże
Zobacz załącznik 1118901
Dlaczego masz dość? Aż tak objawy dają się we znaki?Gratulacje dla wszystkich. Zobaczyłam u kogoś podwójne szczęście, oby u mnie jedno wogole podziwiam i zazdroszczę Wam pozytywnego podejścia do tematy ciąży. Ja już mam dość.
dziewczyny, jestem w 7tc i zdarza mi się, że conajmniej raz w tygodniu czuję się słabo. macie jakieś sposoby na poprawę samopoczucia, zawroty głowy itp?
Dokładnie to samo chciałam napisaćHm. W ciąży to chyba tylko odpoczywać i odpoczywać i jeszcze raz odpoczywać
Książki, netflix, może krzyżówki jeśli lubisz? Ja swego czasu lubiłam takie krzyżówki logiczne i obrazki logicznew takim razie co można robić leżąć plackiem w takie dni?
No i oczywiście internet