Asia Kasia
Fanka BB :)
Gratuluję podwójnie o mamo no to czeka Cię spore wyzwanieAlez jestes skolowana... są dwa serduszka, dwoje dzieci. Boże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję podwójnie o mamo no to czeka Cię spore wyzwanieAlez jestes skolowana... są dwa serduszka, dwoje dzieci. Boże
Jeju cudnie !!!! GratulujeAlez jestes skolowana... są dwa serduszka, dwoje dzieci. Boże
Zobacz załącznik 1118901
Ojej a czemu dość? Cos się dzieje czy objawy wykańczają?Gratulacje dla wszystkich. Zobaczyłam u kogoś podwójne szczęście, oby u mnie jedno wogole podziwiam i zazdroszczę Wam pozytywnego podejścia do tematy ciąży. Ja już mam dość.
Gratulacje dla wszystkich. Zobaczyłam u kogoś podwójne szczęście, oby u mnie jedno wogole podziwiam i zazdroszczę Wam pozytywnego podejścia do tematy ciąży. Ja już mam dość.
Było by też fajnie że względu na wydatki. Moja mama. Uporczywie chowała wszystko po Lili no i dzisaj mówi i widzisz dobrze ze schowałam tak byś nie miała. NicMi też często zimno.. że nawet w nocy mam zimne stopy
Rozumiem, to faktycznie przykre.
Wow ! Gratuluję! Ja zawsze chciałam bliźniaki i nigdy się nie udało (teraz jeszcze nie wiem)
Dbaj o was !
Wiem dla tego napisalam. U mnie się sprawdziło
Jejku leżę w łóżku i nagle zaczęły grzać mi się ręce... chyba muszę zadzwonić do położnej I wymusić wcześniejszy test z glukoza bo coś czuje że mam cukrzycę..
Hm. W ciąży to chyba tylko odpoczywać i odpoczywać i jeszcze raz odpoczywaćdziewczyny, jestem w 7tc i zdarza mi się, że conajmniej raz w tygodniu czuję się słabo. macie jakieś sposoby na poprawę samopoczucia, zawroty głowy itp?
A ja wszyściutko oddałam jakieś pół roku temu haha to się nazywa peszek a trzymałam prawie 6 lat hahaByło by też fajnie że względu na wydatki. Moja mama. Uporczywie chowała wszystko po Lili no i dzisaj mówi i widzisz dobrze ze schowałam tak byś nie miała. Nic
Ale za to Cie czeka szał zakupów tez jakiś plusA ja wszyściutko oddałam jakieś pół roku temu haha to się nazywa peszek a trzymałam prawie 6 lat haha
Dlatego teraz liczę że będzie dziolcha i uzasadnienie dla nowych zakupów bo dwóch chłopakach chociaż do dnia zajścia w obecna ciążę zarzekalam się że ja jestem chłopakowa mama i żadnych bab wychowywać nie będę bo to płaczliwe i obrazalskie hahaA ja wszyściutko oddałam jakieś pół roku temu haha to się nazywa peszek a trzymałam prawie 6 lat haha
Już teraz nie ale wcześniej i owszem. Było mi momentami straaaaaasznie zimno i ciężko mi się było rozgrzać.Dziewczyny czy któraś z Was ma uczucie zimna ? Czasami mi permanentnie zimno i próbuje się ogrzać pod kołdrą co wolno idzie :/