martini6
Fanka BB :)
Bardzo dziękujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 35 roku życia jest wskazane zrobienie usg piersi a po 30 zalecane. Do 30 nie ma się co martwić. Właśnie ginekolog mi to wczoraj powiedział.Ja nie miałam nigdy badanych. Mam 23 lata w tym roku. I też zastanawiam się czy sama powinnam o to poprosić? :/
2 dni różnicy jest ja mam 8+2.
Juz sie nie moge doczekac wizyty za tydzien
@martini6 A teraz następna wizyta to te prenatalne ? , bo ja byłam tydzień temu i też mam być za dobry miesiąc, długo mi się wydaje , to Twoja która teraz wizyta była?
Moja była 2 wizyta ,ale umówiłam się na NFZ na 12.05 jeszcze .
Co ty przed 40Serio? Ja myślałam, że przed 30 jesteś
Często sarny nam w okna pukaja w nocy, mamy ogrodzenie A one i tak poradzą sobie z tym. Latem mamy same komary w domu masakra. Mrówki na podwórku są wszędzie na jakiś czas można się pozbyć Ale potem wracają. Takie uroki
Ja tez bym tak chciala, chociaz ja zawsze w duzych miastach mieszkalam, wiec nie wiem czy moglabym sie przestawic. Inna sprawa, ze jak to potem wyglada z dziecmi i szkola?
Ja chce na plażę <3
Hej dziewczyny, dołączam do Was! Termin porodu mam na 15 grudnia, spodziewam się, że urodzę wcześniej... są bliźniaki. Nie napawa mnie to niestety radością, gdyż nigdy nie chciałam ciąży bliźniaczej. Ciężko mi się z tą sytuacją oswoić na razie. Jest tu jakaś dziewczyna z mnogą ciążą?
Jeju. Nóżki rączki <3 ale fajnie