E
Ewka34
Gość
Tez mnie mdli strasznie :/Dzisiaj na wszystko. A wstałam po drzemce małej i zaczęły się mdłości.. Aż mi żołądek ściska. Póki co jem. Mam nadzieję, Ze nie zwrócę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mnie mdli strasznie :/Dzisiaj na wszystko. A wstałam po drzemce małej i zaczęły się mdłości.. Aż mi żołądek ściska. Póki co jem. Mam nadzieję, Ze nie zwrócę.
Oo termin w moje urodziny [emoji28]
Mi wpisał 28 grudnia [emoji16]
No właśnie w sw rodzinny a ty ?W święta [emoji16] gdzie chciałabyś rodzić?
Na pewno nie. Przestań nawet tak myśleć. A na słońce jak najbardziej wystawiaj żeby wyschły i nie przejmuj się nikim. Jesteś w ciąży masz prawo do wszystkiego i niczym nie musisz się wstydzić :*O dekolcie i plecach nie wspomne...tam nigdy tradziku nie mialam na mnie nie dzialaja zadne masci tylko retinoidy cos tam poprawe widzialam no ale teraz nie mozna ich stosowac. Smaruje pastą cynkową ale tez nic nie daje...wstyd mi nie tylko z twarzą ale i dekolt musze zaslaniac koszulkami az pod szyje. Tak mi przykro jest...teraz lato a ja taka tragedie mam. Gorąco bedzie, makijazem nie zakryje, na basen czy nad wode to nawet nie wspomne. Nawet nie wstyd mi tak przed obcymi ludzmi jak tesciowa, szwagierką i ogolnie rodzina nazeczonego. Oni wszyscy razem wzieci nigdy chyba ani 1 pryszcza nie mieli...i to doslownie i mam wrazenie ze po prostu z obrzydzeniem na to patrzą...znaczy no nie wiem ale ja na siebie patrze w ten sposob wlasnie.
Rok i 5 miesiecy. Z tym ze studiuje i pracowalam to na nauke czasu bylo malo ale ze studia zaoczne to stwierdzilam ze zucam prace i chce sie uczyc jezyka zeby pracowac w zawodzie za jakies czas...no wiec w tygodniu od pon do pt szkola niemieckiego a w weekend studiaO to ja widze, ze pod wzgledem jedzenia jestesmy podobne Ja tez jestem niemal wszystkozerna i uwielbiam mieso. I bardzo lubimy z m sushi i cale szczescie, ze w styczniu poszlismy na kurs robienia sushi (to byl prezent rocznicowy), bo teraz to nie dosc, ze restauracje zamkniete, to poza tym surowej ryby nie mozna, wiec moge sobie sama zrobic z mango, awokado, ogorkiem, serkiem philadelphia...
Ile lat juz tam mieszkasz?
Piekny widok
:*Hej nie wiem czy grudniowa czy styczniowa ale sa tu dwie moje znajome z ktorymi rodzilam dwa lata temu no i dzis znow dwie kreseczki.. jade o 18.30 do gina ogarnac co sie tam dzieje
Moze znow razem w tym samym dniu urodzimy? :*
Ja chce na plażę <3Moje maluszki
Bardzo podobni do siebie syn pewnie okres buntu przechodzi? Cieszy się z kolejnego dzidziusia?Moje maluszki