Ish
Zaangażowana w BB
Na pewno bedzie git trzymam mocno kciukulceU mnie też po pierwszym USG 2 tyg mlodsza wyszła, w pn mam następna wizytę. Mam nadzieję, że finał będzie taki jak u Ciebie [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno bedzie git trzymam mocno kciukulceU mnie też po pierwszym USG 2 tyg mlodsza wyszła, w pn mam następna wizytę. Mam nadzieję, że finał będzie taki jak u Ciebie [emoji6]
Na pewno bedzie git trzymam mocno kciukulce
Co za historia :OLekarz nie widział w pęcherzyku zarodka. Najpierw pusty a po 2 tyg patrzył i patrzył i kazał przyjsc za tydzień jeśli nie pojawi się okres po tabletki. To by było we wtorek. A dziś poszłam do innego.
Dzięki
Zaniedbałam was trochę przez to wszystko ale mózg by mi wystrzelił jakbym miała jeszcze czytać i się stresowac itp dlatego dla spokojnej głowy na trochę zniknelam
Nie badałam, nie jestem zwolennikiem sprawdzania wszystkiego bo bym zes wirowała cierpliwie czekalam. Robilam 3 sikane testy i byly wyraźniejsze-to mi wystarczyloA badals może Betę w międzyczasie? Ja badałam i miałam mały przyrost i. Mimo, że lekarz kazał mi się tym w ogóle nie przejmować to wiesz jak to jest.. Lekarz swoje a my swoje [emoji6]
Dziewczyny pojawia wam sie troche krwi przy wymiotach? Na koncowce?
Jak juz koncze to mam tak podrażnione gardlo ze zawsze pluje na końcu krwią
Tak sie cieszylam ze wczoraj taki super dzien, bez żadnych objawów.. A dzisiaj znowu bąbello daje matce do wiwatu
Te chłopy to się z nami majaNie dziwie się tule... ja jak dowiedziałam się o krwiaku tez musiałam zniknąć stad przez kilka dni... ale wróciłam bo potrzebuje wygadania się a nie chce codziennie męża zamartwiać cieszę się ze udało sie wygrać z przeciwnościami !! ❤
Moje kreski też były grube jak nigdy dotąd, nawet w wieczornych godzinach.. Pozostaje mi czekać i wierzyć, że będzie ok [emoji4]Nie badałam, nie jestem zwolennikiem sprawdzania wszystkiego bo bym zes wirowała [emoji23] cierpliwie czekalam. Robilam 3 sikane testy i byly wyraźniejsze-to mi wystarczylo [emoji23]
Moj ostatni test jakoś 4 tyg temu robiony albo i więcej również był mega wyrazny. To dało mi pewność i potem już nic nie badałam.Moje kreski też były grube jak nigdy dotąd, nawet w wieczornych godzinach.. Pozostaje mi czekać i wierzyć, że będzie ok [emoji4]
Te chłopy to się z nami maja
Moj zgłupiał bo raz jestem w ciąży bo jest pęcherzyk a potem nie bo pusty a tu jednak jestem bo jest male