reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Lekarz nie widział w pęcherzyku zarodka. Najpierw pusty a po 2 tyg patrzył i patrzył i kazał przyjsc za tydzień jeśli nie pojawi się okres po tabletki. To by było we wtorek. A dziś poszłam do innego.
Co za historia :O
Dobrze, że poszłaś do kogoś innego jeszcze! :)

Dzięki :)
Zaniedbałam was trochę przez to wszystko ale mózg by mi wystrzelił jakbym miała jeszcze czytać i się stresowac itp dlatego dla spokojnej głowy na trochę zniknelam

Nie dziwie się :( tule... ja jak dowiedziałam się o krwiaku tez musiałam zniknąć stad przez kilka dni... ale wróciłam bo potrzebuje wygadania się a nie chce codziennie męża zamartwiać :( cieszę się ze udało sie wygrać z przeciwnościami !! ❤️

A badals może Betę w międzyczasie? Ja badałam i miałam mały przyrost i. Mimo, że lekarz kazał mi się tym w ogóle nie przejmować to wiesz jak to jest.. Lekarz swoje a my swoje [emoji6]
Nie badałam, nie jestem zwolennikiem sprawdzania wszystkiego bo bym zes wirowała 😂 cierpliwie czekalam. Robilam 3 sikane testy i byly wyraźniejsze-to mi wystarczylo 😂

Dziewczyny pojawia wam sie troche krwi przy wymiotach? Na koncowce?
Jak juz koncze to mam tak podrażnione gardlo ze zawsze pluje na końcu krwią :(

Tak sie cieszylam ze wczoraj taki super dzien, bez żadnych objawów.. A dzisiaj znowu bąbello daje matce do wiwatu :(

Ja nie wymiotuje tylko są mdłości wiec nie wiem od czego tak może być :( współczuje

Nie dziwie się :( tule... ja jak dowiedziałam się o krwiaku tez musiałam zniknąć stad przez kilka dni... ale wróciłam bo potrzebuje wygadania się a nie chce codziennie męża zamartwiać :( cieszę się ze udało sie wygrać z przeciwnościami !! ❤
Te chłopy to się z nami maja
Moj zgłupiał bo raz jestem w ciąży bo jest pęcherzyk a potem nie bo pusty a tu jednak jestem bo jest male 😂

Nie badałam, nie jestem zwolennikiem sprawdzania wszystkiego bo bym zes wirowała [emoji23] cierpliwie czekalam. Robilam 3 sikane testy i byly wyraźniejsze-to mi wystarczylo [emoji23]
Moje kreski też były grube jak nigdy dotąd, nawet w wieczornych godzinach.. Pozostaje mi czekać i wierzyć, że będzie ok [emoji4]

Moje kreski też były grube jak nigdy dotąd, nawet w wieczornych godzinach.. Pozostaje mi czekać i wierzyć, że będzie ok [emoji4]
Moj ostatni test jakoś 4 tyg temu robiony albo i więcej również był mega wyrazny. To dało mi pewność i potem już nic nie badałam.
Będzie dobrze ❤️

reklama
Te chłopy to się z nami maja
Moj zgłupiał bo raz jestem w ciąży bo jest pęcherzyk a potem nie bo pusty a tu jednak jestem bo jest male 😂

Heh ja mam taką historię że poszłam już w 5+3 pare dni temu i właśnie był sam pęcherzyk .
Mój mówi to co już nie jesteś w ciąży ..
Biedny musiał wyjść do kolegi pod sklep na piwo po dwóch miesiącach bo miał mnie serdecznie ... dość :D
Twoja historia daje mi nadzieję że u mnie też się pojawi kropek.

Do góry