reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Lekarz nie widział w pęcherzyku zarodka. Najpierw pusty a po 2 tyg patrzył i patrzył i kazał przyjsc za tydzień jeśli nie pojawi się okres po tabletki. To by było we wtorek. A dziś poszłam do innego.
O Wow No to nieźle Ci zafundował stresy Bardzo mądrą decyzję podjęłaś Trzymam kciuki, żeby to już był koniec nerwów

Cześć Dziewczyny 🙃 Z przyjemnością do Was dołączę! U mnie też póki co bezobjawowo, tylko piersi bolą ale to u mnie norma, co cykl od samiuśkiej owulacji tak było. Aktualnie 5+0 wg OM, 20.04 lekarz wypatrzył maluśką kropeczkę na usg, beta rośnie tak jak powinna, ale ten brak objawów jednak robi swoje i przyciąga dziwne myśli. Internet oczywiście nie pomaga ;) Następne USG mam dopiero 05.05, lecz myślę, że jeśli przez weekend żadne objawy się nie ujawnią to nie wytrzymam i będę chciała sprawdzić wcześniej, chociaż pewnie nie ma to najmniejszego sensu 😂

Cześć Dziewczyny 🙃 Z przyjemnością do Was dołączę! U mnie też póki co bezobjawowo, tylko piersi bolą ale to u mnie norma, co cykl od samiuśkiej owulacji tak było. Aktualnie 5+0 wg OM, 20.04 lekarz wypatrzył maluśką kropeczkę na usg, beta rośnie tak jak powinna, ale ten brak objawów jednak robi swoje i przyciąga dziwne myśli. Internet oczywiście nie pomaga ;) Następne USG mam dopiero 05.05, lecz myślę, że jeśli przez weekend żadne objawy się nie ujawnią to nie wytrzymam i będę chciała sprawdzić wcześniej, chociaż pewnie nie ma to najmniejszego sensu 😂
Ja nie mam żadnych objawów nawet że strony piersi :)
A który tydzień ? Super widok
7+5 czyli 8
Ciąża jest 2 tyg młodsza bo owulacja o dziwo była mniej więcej 30dc... o_O

Lekarz nie widział w pęcherzyku zarodka. Najpierw pusty a po 2 tyg patrzył i patrzył i kazał przyjsc za tydzień jeśli nie pojawi się okres po tabletki. To by było we wtorek. A dziś poszłam do innego.

No to super !!!! Jeju kamień z serca ! Gratulacje jeszcze raz teraz będzie już tylko lepiej ❤️✊🏻

reklama
Ja nie mam żadnych objawów nawet że strony piersi :)

7+5 czyli 8
Ciąża jest 2 tyg młodsza bo owulacja o dziwo była mniej więcej 30dc... o_O
U mnie też po pierwszym USG 2 tyg mlodsza wyszła, w pn mam następna wizytę. Mam nadzieję, że finał będzie taki jak u Ciebie [emoji6]

Do góry