reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry ! [emoji173]
Co do imion my wczoraj przed snem dyskutowaliśmy i jak wszystko będzie szczęśliwie to ustaliliśmy że jak będzie dziewczynka to będzie Lenka, a jak będzie chłopiec to będzie Kubuś [emoji3059]

Co do objawów- ja nadal zupełnie nic [emoji16] jak tak ma być to super :-)

My właśnie wróciliśmy z rowerów! ( uprzedzajac tak pytałam ginekologa można)

Wręcz powiedział że wskazane, bo mówi że kobitki całą ciążę zero aktywności fizycznej A potem się dziwią że urodzić nie mogą [emoji16] ja do tej pory cwiczylam koło 3 razy w tygodniu więc na wizycie wszystko popytalam [emoji16][emoji16]
Czasami boli mnie tylko podbrzusza jak na okres albo jak się porządnie najem [emoji85][emoji85]
Ale wszystkie rewolucje jelitowe miałam od zawsze więc nie uznaje tego jako objaw.

Czytam te Wasze wpisy i tak bardzo Wam zazdroszczę tego pozytywnego podejścia... Ja nie potrafię się cieszyć jestem w rozsypce i czuję że sobie z tym nie radzę 😭😭

Ja zalezy od dnia raz mam takie dola ze bym płakała a raz cieszę się ze sie udało w końcu i wierze ze musi być dobrze. Trzeba być dobrej myśli... bo oszalejemy ❤️

Ja zalezy od dnia raz mam takie dola ze bym płakała a raz cieszę się ze sie udało w końcu i wierze ze musi być dobrze. Trzeba być dobrej myśli... bo oszalejemy ❤
Ty się martwisz i cieszysz bo chcesz tej ciąży... A ja czuję sie jakby stała między młotem a kowadłem... Z jednej strony cieszę się że Los za mnie zdecydował a z drugiej strony krzyczę że nie chce. Od soboty jestem setresowana ciągle płacze na nic nie mam ochoty...

Dzień dobry ! [emoji173]
Co do imion my wczoraj przed snem dyskutowaliśmy i jak wszystko będzie szczęśliwie to ustaliliśmy że jak będzie dziewczynka to będzie Lenka, a jak będzie chłopiec to będzie Kubuś [emoji3059]

Co do objawów- ja nadal zupełnie nic [emoji16] jak tak ma być to super :-)

My właśnie wróciliśmy z rowerów! ( uprzedzajac tak pytałam ginekologa można)

Wręcz powiedział że wskazane, bo mówi że kobitki całą ciążę zero aktywności fizycznej A potem się dziwią że urodzić nie mogą [emoji16] ja do tej pory cwiczylam koło 3 razy w tygodniu więc na wizycie wszystko popytalam [emoji16][emoji16]
Czasami boli mnie tylko podbrzusza jak na okres albo jak się porządnie najem [emoji85][emoji85]
Ale wszystkie rewolucje jelitowe miałam od zawsze więc nie uznaje tego jako objaw.

Zazdroszczę super ! Pojedź za mnie na rowerze 😭 ja uwielbiam tez rower spacery ale niestety jestem przykuta do łóżka. Mam nadzieje, ze zmieni się to w miarę szybko i tez będę mogła hasać 🤪

Echhh ta huśtawka emocji to też objaw..
Będzie dobrze !
Masz Męża. Masz bliskie osoby i masz nas.
Czego się obawiasz ?
Tego że nie podołamy finansowo... Tego że nie poradzę sobie z dwójką dzieci patrząc na to jaka jest Moja Córeczka tego nie że nie będę mogłam Maluszkowi wszystkiego zapewnić...

Tego że nie podołamy finansowo... Tego że nie poradzę sobie z dwójką dzieci patrząc na to jaka jest Moja Córeczka tego nie że nie będę mogłam Maluszkowi wszystkiego zapewnić...

Podobno drugie Dziecko jest o wiele grzeczniejsze niż pierwsze :D
Mój Franek to czort też i ma dopiero 1,5 roczku. Więc też będę miała ciekawie.
Jeśli chodzi o kase. Cóż. Może uda się zaradzic A może macie chwilowy kryzys.
Nic się nie bój.
Dziecko to Dar.
Znajdziesz siły żeby podołac zadaniu.
Wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry