młoda1994
Fanka BB :)
Nie poddamy się. Nie możemyNie możemy się poddać [emoji8][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie poddamy się. Nie możemyNie możemy się poddać [emoji8][emoji4]
Od października 2018 z przerwami z moich wyliczeń 5 tydzieńHej
Gratulacje jak długo się staraliście i który tydzień?
Na ktora masz wizyte?Mi tez sie prze okropnie dluzy. Wizyta jutro ale mam wrazenie ze ten dzisiejszy dzien sie nigdy nie skonczy
Zleci ci szybko na pewno ale najgorsze sa ostatnie 2 dniDla mnie te 5 dni jeszcze to jak cała wieczność [emoji33][emoji33]
Na 11.15Na ktora masz wizyte?
Zleci ci szybko na pewno ale najgorsze sa ostatnie 2 dni
Ja w UK mieszkam i tu też wczesne ciążę są ignorowane. Po 3 poronieniu przysługuje mi wcześniejsze USG do 8 tyg ale ze względu na zaistniałą sytuację wolę nie pchać się do szpitala i idę prywatnie w przyszłym tyg.Ok już wiem że Hiszpania oj nie wesoło u Was z tym korona . Szaleje na maxa służba przeciazona. Uda się gdzieś indziej zrobić usg ?
Heh w krajach zachodnich stawiają bardziej na naturę i mocne jednostki . Silna ciąża to dobrze . Jak słaba to trudno.
Najbardziej szkoda tych kobiet które naprawdę muszą leki przyjąć na początku żeby podtrzymac ciążę.
Nie wiem jak jest ze stratami. Że jak kobieta traci z rzędu 2, 3 ciąże to jednak się pochylają nad nią.
Ale mi sie dluzy ten tydzien czekam na piatkowa wizyte i pewnie dlatego
Martini odpoczywaj i dbaj o siebie a krwiak sie na pewno wchlonie
Wiem ale boję się że teraz mi nagle podskoczy o prpgesteron spadnie . U mnie prolaktyna bez leków 113 przy normie do 20 .W ciąży trzeba odstawić bromergon. Nie wolno PRL obniżać w ciąży bo to właśnie dzięki temu jest pokarm w piersiach. W ciąży u każdej kobiety jest wysoki poziom PRL.