monika1708
Fanka BB :)
Ja mam 10 i 25. Odrazu nie usypia10 mg. Nie działa na mnie w ogóle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 10 i 25. Odrazu nie usypia10 mg. Nie działa na mnie w ogóle.
Monika, a po jakim czasie?Ja mam 10 i 25. Odrazu nie usypia
U mnie z usg wychodzi 6+7.Monika, a po jakim czasie?
Ja wzięłam do tej pory 3 tabletki doraźnie ok 2 w nocy i za każdym razem usypialam dopiero nad ranem- w sumie identycznie jak nie biorąc nic, dlatego uznałam, ze u mnie nie ma efektu. Jedyny efekt po hydro to ustapenie mdłości ( olbrzymia ulga) ale efekt nasenny zerowy. Bałam się brać wyższa dawkę, w ogóle bardzo boje się leków w ciąży. A Ty w którym jesteś tygodniu ? I jak często bierzesz hydro? Doraźnie czy na stałe? Faktycznie czujesz, ze Ci pomaga ?
Bierzesz dawkę 25 mg w ciąży? Czy to przed ciąża? Ja bardzo boję się leków zwłaszcza w pierwszym trym i staram radzić sobie- niestety bezskutecznie- wszystkimi innymi możliwymi sposobami.U mnie z usg wychodzi 6+7.
Ja chydro biorę na lęki w ostateczności. Jak leżę i wezmę to padam po godzinie dwóch. A jak mam coś do zrobienia to po kilku godzinach dopada.
Zależy.. Raz 10 raz 25. Zapytaj o 25 lekarza może będzie lepszaBierzesz dawkę 25 mg w ciąży? Czy to przed ciąża? Ja bardzo boję się leków zwłaszcza w pierwszym trym i staram radzić sobie- niestety bezskutecznie- wszystkimi innymi możliwymi sposobami.
Pierniczek o jakiej grupie mówicie?To daj nam od razu info co ci powiedza
Link do: Ramzi i Nub po polsku czyli jak poznac plec w 6 tygodniu ciazy. o tejPierniczek o jakiej grupie mówicie?
Hydro jest bezpieczna jest w ciazy sama biore jak juz muszeBierzesz dawkę 25 mg w ciąży? Czy to przed ciąża? Ja bardzo boję się leków zwłaszcza w pierwszym trym i staram radzić sobie- niestety bezskutecznie- wszystkimi innymi możliwymi sposobami.