reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

U mnie pecherzyk w 5+1 miał 13,8x5,5 mm niezastanawialam się nad tym czy duży czy mały, nie bylo też widać ciałka żółtego, ale skomentował, że na ten etap ciąży jest wszystko ok teraz spokojnie trzeba czekać na dalszy rozwój, także ja mu ufam, wizyta w piatek po dwóch tygodniach będzie 7+2 także już na pewno bedzie widać więcej
Hej dzieki za odpowiedz, moze faktycznie przesadzam. A wiesz moze kiedy wystapila owulacja i jak dlugie masz cykle?

reklama
Dziewczyny jak jest z Waszymi objawami? Ja tak strasznie panikuje, że u mnie tych objawów prawie nie ma, że już spać nie mogę i to jest jedyne o czym myślę i się doluje[emoji25]

Dziewczyny jak jest z Waszymi objawami? Ja tak strasznie panikuje, że u mnie tych objawów prawie nie ma, że już spać nie mogę i to jest jedyne o czym myślę i się doluje[emoji25]
Ja miałam na początku, potem zniknęły a od wczoraj znowu ból w piersiach i mdłości czasami. Poza tym kzdy organizm jest inny i inaczej reaguje

Zaraz po tym jak wykonałam test też się czułam bardziej'ciazowo'. W którym tyg jesteś?
Dzis wypada 5+1 i tez sie martwie czemu na poczatku czulam tyle objawow a potem nie zabardzo ale beta pieknie przyrosła wiec nie przejmuje sie az tak tym. Fakt widze jakies zmiany typu wrazliwe miejsce intymne, żyły na piersiach itp ale liczylam ze bede bardziej to czuc😆

reklama
Do góry