reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

U mnie 6+3. Nie mogłam zrobić bety bo jedyne laboratorium, które wykonuje to badania prywatnie jest zamknięte (mieszkam w UK). Więc prócz pozytywnych testów nie mam narazie innego potwierdzenia. Można zwariować [emoji849]
Dzis wypada 5+1 i tez sie martwie czemu na poczatku czulam tyle objawow a potem nie zabardzo ale beta pieknie przyrosła wiec nie przejmuje sie az tak tym. Fakt widze jakies zmiany typu wrazliwe miejsce intymne, żyły na piersiach itp ale liczylam ze bede bardziej to czuc[emoji38]

reklama
Cześć Kobietki. Witam się nieśmiało. Nieśmiało ponieważ drugą ciąże straciłam w październiku zeszłego roku. Bardzo to przeżyłam .
W domu 1,5 roczny Synek Franek .
Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Czułam że chyba jestem w ciąży bo u mnie od razu mega senność się pojawia. Termin według okresu wychodzi mi na 22 grudnia. Ostatni okres miałam 15 marca.
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze.
Proszę o przyjęcie , wsparcie i sama będę się starala mówić mądre rzeczy :)
Wszystkim nam życzę nudnych ciąż.
Chciałabym się nią cieszyć ale będzie długo jedynymi odbiorczyniami moich emocji. Prócz Męża długo nikt nie będzie wiedział.

Cześć Kobietki. Witam się nieśmiało. Nieśmiało ponieważ drugą ciąże straciłam w październiku zeszłego roku. Bardzo to przeżyłam .
Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Czułam że chyba jestem w ciąży bo u mnie od razu mega senność się pojawia. Termin według okresu wychodzi mi na 22 grudnia. Ostatni okres miałam 15 marca.
Chciałabym się nią cieszyć ale będzie długo jedynymi odbiorczyniami moich emocji. Prócz Męża długo nikt nie będzie wiedział.

Witamy ;) i również nudnej ciąży ;p

Witamy :))

Dziewczyny jak jest z Waszymi objawami? Ja tak strasznie panikuje, że u mnie tych objawów prawie nie ma, że już spać nie mogę i to jest jedyne o czym myślę i się doluje
emoji25.png

Ja jestem 5 + 2. Piersi bolą dużo mniej, ale pozostało uczucie zmęczenia. Mam lekkie mdłości i pobolewanie w dole brzucha. Do tego przyplątała mi się infekcja intymna i biorę globulki, lekarz zapewnia że bezpieczne... Wizyta dopiero w przyszły czwartek, mam wrażenie że zwariuję z niepokoju do tego czasu ;)

Cześć [emoji8] gratulacje [emoji7] trzymam mocno kciuki!

Witaj 😊
Ja testy zrobilam w sobote ale mojemu facetowi dopiero wczoraj powiedzialam 😉 i narazie nikomu wiecej, mam obawy zeby juz powiedziec rodzinie, bo tez ostatnia ciaze stracilam 🙁 I corce tez jeszcze nie powiemy, przynajmniej taki jest zamiar, ale nie wiem ile wytrzymam.
U mnie wychodzi 20 grudnia 😉

Dziewczyny takie pytanko, nie mam jak zrobic Bety, Bo tutaj sie nie robi. Zrobilam juz 3 testy, jeden w sobote, potem w niedziele i dzis, myslalam ze kreseczka bedzie wyrazniejsza, ale na wszystkich testach jest taka blada 🤔 Czy to o czyms swiadczy, czy tylko te testy takie do dupy, bo zrobilam nawet test 6 dni przed spodziewana @ i wtedy nie wykryl niczego.

reklama
Też mam wrażenie, że zwariuje i wizytę też mam w następny czwartek [emoji6] trzymam kciuki [emoji2956]
Witamy :))

Ja jestem 5 + 2. Piersi bolą dużo mniej, ale pozostało uczucie zmęczenia. Mam lekkie mdłości i pobolewanie w dole brzucha. Do tego przyplątała mi się infekcja intymna i biorę globulki, lekarz zapewnia że bezpieczne... Wizyta dopiero w przyszły czwartek, mam wrażenie że zwariuję z niepokoju do tego czasu ;)

Do góry