reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Część, ja też dołączam do waszego grona 😁(mam nadzieję)
Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny, ale w zeszłym roku o tym czasie też byłam w ciąży i skończylo się poronieniem. Dlatego teraz tak się boję 😱😵
Niepokoli mnie że oprócz braku miesiączki i delikatnego bólu piersi nie mam żadnych objawów 😩😩 A jak było u was na początku 5-6 tygodnia?
Witaj :) gratuluję ;) brak objawów nic złego nie znaczy więc nie ma co się martwic :) mnie od początku jeszcze przed terminem @ kłuły jajniki a później bolał brzuch jak na @. Dużo nas tu ma też poronienia za sobą niestety. Oby tym razem wszystko dobrze się skończyło :)

Zupelnie cie rozumiem, moja panna tez humorzasta, ja zawsze chcialam zeby miala rodzenstwo, ale szczerze czasem myslac, ze trafi mi sie drugi taki egzemplarz to mi sie przestawalo chciec drugiego 🤔😅 Na dodatek obawiam sie, ze nie bede miala z niej pomocy przy maluszku ( bedzie miala juz 8 lat), a wrecz bedzie zazdrosna. No ale zobaczymy.
Twoja to już duża panna. Na pewno chętnie pomoże przy bobasku ale i zazdrość myślę, że jest normalna jak się w domu pojawia maleństwo i mama i tata nie są już na 100% dla tego pierwszego dziecka ;)

Witam wszystkie z rana. Dzis lany poniedzialek wiec i pada 😅😅😅 milego dnia 🥰
Ja się tak cieszę, że pada jak chyba dawno się nie cieszyłam. Chociaż u nas na razie to bardziej kropi niż pada. Tu gdzie mieszkam już daaaaawno nie padało, susza jak nie wiem, kurzu na drogach co nie miara. Ja mieszkam na nowym osiedlu i nie mamy jeszcze zrobionych dróg i za każdym autem unosiły się kłęby piachu więc niech pada nawet cały tydzien 😉

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry