reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Część, ja też dołączam do waszego grona 😁(mam nadzieję)
Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny, ale w zeszłym roku o tym czasie też byłam w ciąży i skończylo się poronieniem. Dlatego teraz tak się boję 😱😵
Niepokoli mnie że oprócz braku miesiączki i delikatnego bólu piersi nie mam żadnych objawów 😩😩 A jak było u was na początku 5-6 tygodnia?
Witaj :) gratuluję ;) brak objawów nic złego nie znaczy więc nie ma co się martwic :) mnie od początku jeszcze przed terminem @ kłuły jajniki a później bolał brzuch jak na @. Dużo nas tu ma też poronienia za sobą niestety. Oby tym razem wszystko dobrze się skończyło :)

Zupelnie cie rozumiem, moja panna tez humorzasta, ja zawsze chcialam zeby miala rodzenstwo, ale szczerze czasem myslac, ze trafi mi sie drugi taki egzemplarz to mi sie przestawalo chciec drugiego 🤔😅 Na dodatek obawiam sie, ze nie bede miala z niej pomocy przy maluszku ( bedzie miala juz 8 lat), a wrecz bedzie zazdrosna. No ale zobaczymy.
Twoja to już duża panna. Na pewno chętnie pomoże przy bobasku ale i zazdrość myślę, że jest normalna jak się w domu pojawia maleństwo i mama i tata nie są już na 100% dla tego pierwszego dziecka ;)

Witam wszystkie z rana. Dzis lany poniedzialek wiec i pada 😅😅😅 milego dnia 🥰
Ja się tak cieszę, że pada jak chyba dawno się nie cieszyłam. Chociaż u nas na razie to bardziej kropi niż pada. Tu gdzie mieszkam już daaaaawno nie padało, susza jak nie wiem, kurzu na drogach co nie miara. Ja mieszkam na nowym osiedlu i nie mamy jeszcze zrobionych dróg i za każdym autem unosiły się kłęby piachu więc niech pada nawet cały tydzien 😉

reklama
Do góry