reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Heeej :) nadrobiłam Was :)

Ja dzisiaj rano mega bekanie.. Odbijanie.. Potem męczyło.. Potem mega głód.. Potem znowu odbijanie.. Caly dzien taki w kółko. :/

@Piernik98 przetrzymaj go kilka dni :D niech sie płaszczy :D

reklama
Akuku mnie wycinali woreczek zolciowy doslownie 3 miesiace temu. Tez mialam ta kolke od kamicy. Dobrze ze mi sie udalo przed ciaza akurat..

Joannatov - zamkniete wszystko na cztery spusty poza sklepami i aptekami. I rzeczywiscie w ostatnich dniach sytuacja sie poprawia.

OOhhh dobry maz sie zlitowal i mi zamowil hamburgera :D

Akuku mnie wycinali woreczek zolciowy doslownie 3 miesiace temu. Tez mialam ta kolke od kamicy. Dobrze ze mi sie udalo przed ciaza akurat..

Joannatov - zamkniete wszystko na cztery spusty poza sklepami i aptekami. I rzeczywiscie w ostatnich dniach sytuacja sie poprawia.

I co możesz teraz wszystko jesc ? Nie ma żadnych objaw ?
Często miałaś kolki ?

U mnie niestety nic nie zamowisz wszystko z fast foodem zamkniete 🥴🥴🥴...ostatnio robilam burgery sama bo juz mialam taka ochote....no ale to nie to samo co te tłusciutkie fast foodziki 🥰😍 kiedys moim uzaleznieniem kawa z mcdonalda byla dzien w dzien teraz przez tego wirusa to ja jej samku nie pamietam 🤣😅 ahh to caramel macchiato na mleku sojowym 😍😍😍

Jeszcze takie pytanie z rana. Jak to jest z tymi tygodniami. Spojrzcie na zdjecie dzis jest 5+0 ale pokazuje 6 tydzien czyli w ktorym tygodniu jestem? 5 czy 6? Czy ze 5 skonczony a zaczelam 6....nie rozumiem 🤔🤔🤔

Załączniki

• Screenshot_20200413-081821_Preglife.jpg
    Screenshot_20200413-081821_Preglife.jpg
    134,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry