reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Wtedy, wedlug kalkulatora powinien byc 6+2. Wczoraj na wizycie ginekolog powiedziala ze widzi endometrium ale za wczesnie na pecherzyk, zrobila mi jeszcze test dla pewności i byly 2 kreski :)

Kurczę 6+2 i nie było jeszcze widać nic ? :( ja myślałam ze w czwartek zobaczę już ziarenko a właśnie będę mieć według aplikacji 6+2

Dziewczyny, wtedy bedzie 6+2, teraz apka pokazuje 5tc (4+6) :)

Ish ja mam core 6 lat skonczyla 25 grudnia :) fajna sprawa dziewczynka :) ale co by nie bylo najwazniejsze zeby bylo zdrowe :) a u Ciebie podoba mi sie Twoje podejscie, bez zalamki i to jest dobre!

Jestem załamana ;( przyszły wyniki krwi powiedzcie mi czy czymś się różni beta wolna od bety zwykle ? I promocje ml/l a ul/l ? Miałam tydzień temu 196 ml/l a dzisiaj mialam wolna betę i mam 15 ul/l ;( jestem załamana 😭

Dziewczyny, wtedy bedzie 6+2, teraz apka pokazuje 5tc (4+6) :)

Ish ja mam core 6 lat skonczyla 25 grudnia :) fajna sprawa dziewczynka :) ale co by nie bylo najwazniejsze zeby bylo zdrowe :) a u Ciebie podoba mi sie Twoje podejscie, bez zalamki i to jest dobre!
A to faktycznie mogło jeszcze nie być nic widać. W dużej mierze zależy od sprzętu usg. 6+2 to już rozpoczęty 7tc to powinien być już pęcherzyk ewentualnie z zarodkiem i możliwość zobaczenia już pulsowania serduszka czego Ci życzę abyś ujrzala[emoji3059][emoji3059]

reklama
Hej, kochane dziewczyny, ostatnia miesiączka 28 marca, od 5dc brałam clostylbegyt 5x po jeden tabletce 50, a od 10 dc biorę luteinę 150, kupiłam testy owulacyjne i czy to możliwe że 15 dc owulacji nie było a od 16 dc do dzisiejszego czyli do 19 dc pokazuje mi owulacje ?? Na usg byłam w 8 dc i były 3 pęcherzyki ale jeszcze małe bo miały 12. Czy jest jakaś szansa na grudniowego dzieciaczka. ;

Do góry