martini6
Fanka BB :)
U Mnie rano to samo bazowy śluz, a teraz już myślę, że prawdziwa @![]()
Dostałaś okres ? :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Mnie rano to samo bazowy śluz, a teraz już myślę, że prawdziwa @![]()
Powiem Wam, ze policzylam sobie teoretycznie przyrost bety od 27 marca do dzisiaj. Przyrost powinien być miedzy 66% do 100% co 48 godzin. Licząc bete 56 tego 27 marca nawet razy 100% to na dzien dzisiejszy wynosiłaby 896, a na USG widać cos od 1000. Jakby przyrastala o 66% to jiz calkiem wyjdzie 425. Wiec moze faktycznie mogl nic nie widziec. Ale ten test sikany budzi moje watpliwosci.
A no takDostałaś okres ? :/?
Czesc, ja mialam też bóle podbrzusza i kłucia jajników promieniujace na pachwinyCześć Dziewczyny. Chciałabym bardzo nieśmiało się przyłączyć. Nie robiłam jeszcze testu. Od dwóch lat staramy się po cichu o Bąbelka. Nie wychodzi. Zmniejszona ruchliwość plemników. Ogólnie mam 28-30 dniowe cykle, ale już 34 dc. @ brak, a tu od trzech dni bole macicy, w szczególności wieczorami i gdy leżę, takie ciągnięcie, promieniujące do pachwin. Czasem kłucie z prawej lub lewej strony podbrzuszu. Czasem bole kręgosłupa jak na @, lecę do toalety A tam nic. Czy, któraś z Was miała podobne objawy? Nie chce sobie robic nadziei i lecieć po test. Biorąc pod uwagę sytuację. Pozdrawiam Was Kobietki![]()
Super wieściHej ja już po wizycie, jest elegancki zarodek 5tyd1dz, miałam troche stres, że będzie krzywo patrzył, że ledwo dwie kreski zobaczyłam i już lecę na wizyte, ale lekarz okazał się bardzo sympatyczny i stwierdził, że sam też by tak szybko poszedł, szczególnie w obecnej sytuacjikartę ciąży założy za dwa tygodnie i komplet badań dostanę, teraz mam odpoczywać,relaksowac się i pozwolić dziecku bez stresu się rozwijać
![]()
Współczuję kochanaPojawiła się żywa krewCzyli musiała to być ciąża biochemiczna...
Pewnie to była biochemiczna. Przykro mi bardzoNie ma pęcherzyka. Wsadzil to od usg i jak wyjal to bylo juz cale w krwi. Zapytal kiedy mialam ostatni okres. Mówię ze 4 marca. A on aaaaa to za wcześnie. Nic nie bedzie widac. A ja mowie ale co znaczy ze ciazy nie ma? A ten ze nie widać nic. A ja ale mialam 6 testow pozytywnych i beta hcg pozytywna. Tym bardziej ze tsh mi skoczylo. To musiala byc ciąża. Zkwitowal ze z ciaza roznie bywa. Krew poszla mocno czerwona...stracilam juz nadzieje