młoda1994
Fanka BB :)
Nie nie. Zwykła torbiel. Nic mnie nie boli. Jest malutka.Masz torbiel ciałka żółtego? Masz jakieś objawy, coś Cię boli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie. Zwykła torbiel. Nic mnie nie boli. Jest malutka.Masz torbiel ciałka żółtego? Masz jakieś objawy, coś Cię boli?
Pojawiła się żywa krew Czyli musiała to być ciąża biochemiczna...
Dlatego teraz się cholernie boję. Ale tłumacze sobie tak że przy tamtych ciazach miałam normlanie krwawienia testy ciążowe nie wychodziły i mówię sobie ze z tymi ciążami było jednak coś nie tak a tu przy tej obecnej testy wyszły pęcherzyk jest plamien nie ma i będzie wszystko w porządku. Tego się trzymam.Boziuuu to tez ładnie przeżyłaś
Dlatego teraz się cholernie boję. Ale tłumacze sobie tak że przy tamtych ciazach miałam normlanie krwawienia testy ciążowe nie wychodziły i mówię sobie ze z tymi ciążami było jednak coś nie tak a tu przy tej obecnej testy wyszły pęcherzyk jest plamien nie ma i będzie wszystko w porządku. Tego się trzymam.
Uwierz ze się przydadzą [emoji4] z niecierpliwością czekam jeszcze 15dni i wizyta.Dokladnie ! Tego się trzymaj ! Trzymam mocno kciuki !!
Uwierz ze się przydadzą [emoji4] z niecierpliwością czekam jeszcze 15dni i wizyta.
Wolalabym nie wiedzieć... ostatni raz robie tak szybko test. Żyłam tydzien w świadomości, ze jest ciąża po poltora roku starań w koncu beta hcg wyszla pozytywna...
Ja też myślę w tą stronę. 15 dni to dużo ale serducho już powinno bić jak dzwon[emoji4]Kurcze ale na stukalyscie przez jeden dzien dziewczyny : )
Bardzo mi przykro z powodu tych dziewczyn, ktorym sie nie udalo. Trzymam kciuki za was, obyscie zaszly w kolejna ciaze szybko i bez zadnych komplikacji!
W sumie coraz dluzej mi ten czas mija jak sobie pomysle ze jeszcze 19 dni do wizyty. Ale pocieszam sie ze pewnie juz wtedy bedzie slychac serducho!
Kochana wszystkim nam się uda. Musi innej opcji nie biorę pod uwagę.Jej naprawde mega duzo przeszlas przykro mi.
Ale teraz na pewno będzie dobrze :*