reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny pojawiło sie u mnie trochę brązowego sluzu :( wystraszylam sie i polecialam po test ciazowy, zeby sprawdzic czy kreska bedzie ciemniejsza niż jak robilam ostatnio i co prawda zrobiłam przed chwila, ale test jest pusty :( ciąża biochemiczna?
Nie koniecznie. Na wczesnym etapie ciąży testy ciążowe robi się z porannego moczu bo może być jeszcze za mało hormonu w moczu i test go nie wychwycil. A jaka czułość testu?

reklama
Nie koniecznie. Na wczesnym etapie ciąży testy ciążowe robi się z porannego moczu bo może być jeszcze za mało hormonu w moczu i test go nie wychwycil. A jaka czułość testu?
Ale to jest niemożliwe. Robilam 25 dnia cyklu i mi wykazywaly a dzisiaj mam 31 dzien i jestem 4 dni po okresie. Beta byla 27 dnia na poziomie 56. Musialby juz chyba wykazac gdyby byl prawidlowy przyrost :( czuję ze bedzie jutro krwawienie i okarze sie ciaza biochemiczna :(((

Ale to jest niemożliwe. Robilam 25 dnia cyklu i mi wykazywaly a dzisiaj mam 31 dzien i jestem 4 dni po okresie. Beta byla 27 dnia na poziomie 56. Musialby juz chyba wykazac gdyby byl prawidlowy przyrost :( czuję ze bedzie jutro krwawienie i okarze sie ciaza biochemiczna :(((
Kochana poziom bhcg ponad 50 ale w krwi a w moczu jest o wiele wiele mniej.

Spróbuj się uspokoić i myśleć pozytywnie wiem że to ciężkie. Ja robiłam testy ciążowe 22.03 25.03 i 29.03 wszystkie 10 wyszły kreski ale 29.03 zrobiłam jeszcze inny test o czułości 10 z innego miejsca z innej firmy i wyszedł negatywny a okazało się że ciąża jest.

Jeśli nie jesteś osobą cierpliwa to zrób test ale jutro z rana i o czułości 10
Trzymam kciuki aby wszystko było w porządku [emoji110]

Kochana poziom bhcg ponad 50 ale w krwi a w moczu jest o wiele wiele mniej.

Spróbuj się uspokoić i myśleć pozytywnie wiem że to ciężkie. Ja robiłam testy ciążowe 22.03 25.03 i 29.03 wszystkie 10 wyszły kreski ale 29.03 zrobiłam jeszcze inny test o czułości 10 z innego miejsca z innej firmy i wyszedł negatywny a okazało się że ciąża jest.

Jeśli nie jesteś osobą cierpliwa to zrób test ale jutro z rana i o czułości 10
Trzymam kciuki aby wszystko było w porządku [emoji110]
Ten test tez zrobilam o czulosci 10

Ten test tez zrobilam o czulosci 10
Ale nie z porannego moczu ma prawo ci wychodzić negatywny test. Mi z porannego moczu jeden test pokazał 2 kreski a drugi bielszy być nie mógł. I wtedy miałam mieszane uczuciam myślałam że te 3 testy wyszły fałszywie dodatnie ale jednak powiedziały prawdę.

Nie ma pęcherzyka. Wsadzil to od usg i jak wyjal to bylo juz cale w krwi. Zapytal kiedy mialam ostatni okres. Mówię ze 4 marca. A on aaaaa to za wcześnie. Nic nie bedzie widac. A ja mowie ale co znaczy ze ciazy nie ma? A ten ze nie widać nic. A ja ale mialam 6 testow pozytywnych i beta hcg pozytywna. Tym bardziej ze tsh mi skoczylo. To musiala byc ciąża. Zkwitowal ze z ciaza roznie bywa. Krew poszla mocno czerwona...stracilam juz nadzieje

Nie ma pęcherzyka. Wsadzil to od usg i jak wyjal to bylo juz cale w krwi. Zapytal kiedy mialam ostatni okres. Mówię ze 4 marca. A on aaaaa to za wcześnie. Nic nie bedzie widac. A ja mowie ale co znaczy ze ciazy nie ma? A ten ze nie widać nic. A ja ale mialam 6 testow pozytywnych i beta hcg pozytywna. Tym bardziej ze tsh mi skoczylo. To musiala byc ciąża. Zkwitowal ze z ciaza roznie bywa. Krew poszla mocno czerwona...stracilam juz nadzieje
A który to tc ci wychodzi z OM?

reklama

Załączniki

• IMG_20200404_152005.png
    IMG_20200404_152005.png
    88,8 KB · Wyświetleń: 103
Do góry