Rumiankowa
Fanka BB :)
No i właśnie sobie przypomniałam, że miałam wziąć buraki na zakwasOgórki małosolne Chyba sobie zrobię
Ogórki będę robić sama jak będę miała ogórki od dziadka męża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i właśnie sobie przypomniałam, że miałam wziąć buraki na zakwasOgórki małosolne Chyba sobie zrobię
Dziekuje, chociaz piekna to ja sie czulam 10 lat i 20kg temu, teraz nawet nie lubie sobie robic zdjec Ale musze sie ogarnac do jesieni, bo chce zeby m mi zrobil sesje brzuszkowa, jak juz mam fotógrafa to musze to wykorzystacPiękna kobieta z Ciebie
Dziekuje, chociaz piekna to ja sie czulam 10 lat i 20kg temu, teraz nawet nie lubie sobie robic zdjec Ale musze sie ogarnac do jesieni, bo chce zeby m mi zrobil sesje brzuszkowa, jak juz mam fotógrafa to musze to wykorzystac
Uwielbiam małosolne jem już duze słoik drugich w ciągu 2 tyg codziennie katuje na śniadanko a zapach mmmmmWłaśnie wyszłam sobie po połówkę chleba. A że obok warzywniak to pomyślałam wejdę po paprykę. Wpuścić wegetariankę w ciąży do warzywniaka to jak dziecko do sklepu z cukierkami. Zostawiłam tam 60zł na zachcianki, wyszłam radosna z wielką siatą A nie sądzę żeby to na długo wystarczyło
Teraz zajadam chleb z pastą z białej fasoli, pokrojoną słodziutką czerwoną papryką i ogrórkiem małosolnym.
RAJ.
Ale jesteś ładna [emoji7]synuś cudowny loczek[emoji7]Dzięki dziewczyny [emoji8][emoji176]
Tu my aktualnie [emoji4]
No i właśnie sobie przypomniałam, że miałam wziąć buraki na zakwas
Ogórki będę robić sama jak będę miała ogórki od dziadka męża
Ja biorę acard i zastrzyk codziennie neoparin .Mam mutacje mthfrOj tak u nas pogoda barowa leje wieje córka marudzi także szal [emoji23] te zawroty głowy mnie martwią...
Dziewczyny a tak z innej beczki która z Was bierze acard? I jakie macie zalecenia by te tabletki brać?
JednorazowyA jak tam Twój epizod mięsny, powtórzył się, czy to jednorazowa zachcianka?
Daj znać czy dobry ? Nigdy nie piłam wina 0%[emoji6]Mąż dziś zakupił mogę szaleć w weekend [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1635]Zobacz załącznik 1119739
Daj znać czy dobry ? Nigdy nie piłam wina 0%[emoji6]