martini6
Fanka BB :)
Ja tez nie, okej okej damDaj znać czy dobry ? Nigdy nie piłam wina 0%[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie, okej okej damDaj znać czy dobry ? Nigdy nie piłam wina 0%[emoji6]
Tego cin cin piłaś ? I lipa ?Ja piłam i niestety nie podeszło mi. Ale może na takie trafiłam, muszę spróbować innych
Tego cin cin piłaś ? I lipa ?
Ja całe szczęście wolę piwo niektóre zwykłe 0% dają się wypić (np Heineken) ale i owocowe "zerówki" bardzo lubię chociaż teraz staram się dzielnie wmuszać w siebie zgodnie z zaleceniami gina jak najwięcej wody, co jest dla mnie trudne bo ja od zawsze mam znikome pragnienie :/Takie, oba paskudne To znaczy od razu po otwarciu nawet znośne, ale jak postoją to już nie do wypicia.
Warto wiedzieć na przyszłość jak będę się dobrze czuć to się napije i zdam realacje czy cin cin daje radęZobacz załącznik 1119782Zobacz załącznik 1119783
Takie, oba paskudne To znaczy od razu po otwarciu nawet znośne, ale jak postoją to już nie do wypicia.
Ja całe szczęście wolę piwo niektóre zwykłe 0% dają się wypić (np Heineken) ale i owocowe "zerówki" bardzo lubię chociaż teraz staram się dzielnie wmuszać w siebie zgodnie z zaleceniami gina jak najwięcej wody, co jest dla mnie trudne bo ja od zawsze mam znikome pragnienie :/
Ja całe szczęście wolę piwo niektóre zwykłe 0% dają się wypić (np Heineken) ale i owocowe "zerówki" bardzo lubię chociaż teraz staram się dzielnie wmuszać w siebie zgodnie z zaleceniami gina jak najwięcej wody, co jest dla mnie trudne bo ja od zawsze mam znikome pragnienie :/