EvilDesiree
Fanka BB :)
Cherubinek [emoji3590] a Ty jaka ładna jesteś [emoji3059]Dziewczyny patrzcie jakie wspomnienie sprzed 2 i 3 lat mi wyskoczyło [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cherubinek [emoji3590] a Ty jaka ładna jesteś [emoji3059]Dziewczyny patrzcie jakie wspomnienie sprzed 2 i 3 lat mi wyskoczyło [emoji7]
Mi w uk nikt nie kontrolował wagi.. poza pierwsza wizyta :/ z tym że ja nie tyle duzo w ciazach A po...
Wow ja Urodze I mam 2-3 kg mniej niż w dniu porodu.. potem karmiac piersia tyjetak mam..
Tak właśnie mialam z tym że ja więcej przybrałam pamiętam że lecialam do Polski w 12 tyg i mialam 9 kg więcej... wróciłam z Polski i waga spala trochę A do porodu jeszcze trochę spadła.. co z tego jak przytulam karmiac.
Jakiego jesteś wzrostu ? Ja w ciazy z 12 kg max A po porodzie zabieram.. Bleh
Też tak mialam Ale na szczęście nie zostało to norma.. oby I u Cb tak było.
Jak liczysz te 6- 8 kg?
Ile masz wzrostu ?
Ja w poprzednia ciaze zaszlam z wagą 85 .. w 12 tyg wazylam 94 A do porodu 89.
Po porodzie 86 czy 87nie wiem jak to się stało, że dziecko zwazylo 3.100 wody łożysko itd..
Potem waga powolutku spadała na początku.. Ale nie wiem chyba że 2 kg.. I zaczelam tych.. tak mam karmiac piersia.. no chyba że będę się glodzic.
Teraz zaszlam waga 94 .. obecnie jest 92.. I oby było jak w poprzedniej ciazy że dzieci bedzie sciagal.. już jest lepiej że nie przytulam na początku.
Czytałam kiedyś że są typy kobiet które niestety karmiac nie schudną..
Ja podejrzewam u siebie problemy hormonalne.. mialam się zbadac w uk.
Tak mnie ta glowa boli.. no nie chce przejść![]()
Ja mam 168cm, więc tak średnio. Może jakbym wyższa była, to lepiej by ta waga się rozkładała. Jedyne co mi powiedział fizjoterapeuta, to dobre jest mimo to, że tyje wszędzie a nie tylko na przykład od pasa w dół. Także po tej ciąży od razu jak będzie zielone światło, biorę się za siebie i nie czekam nie wiem na co![]()
Ja mam 167 cm wzrostu.Mi w uk nikt nie kontrolował wagi.. poza pierwsza wizyta :/ z tym że ja nie tyle duzo w ciazach A po...
Wow ja Urodze I mam 2-3 kg mniej niż w dniu porodu.. potem karmiac piersia tyjetak mam..
Tak właśnie mialam z tym że ja więcej przybrałam pamiętam że lecialam do Polski w 12 tyg i mialam 9 kg więcej... wróciłam z Polski i waga spala trochę A do porodu jeszcze trochę spadła.. co z tego jak przytulam karmiac.
Jakiego jesteś wzrostu ? Ja w ciazy z 12 kg max A po porodzie zabieram.. Bleh
Też tak mialam Ale na szczęście nie zostało to norma.. oby I u Cb tak było.
Jak liczysz te 6- 8 kg?
Ile masz wzrostu ?
Ja w poprzednia ciaze zaszlam z wagą 85 .. w 12 tyg wazylam 94 A do porodu 89.
Po porodzie 86 czy 87nie wiem jak to się stało, że dziecko zwazylo 3.100 wody łożysko itd..
Potem waga powolutku spadała na początku.. Ale nie wiem chyba że 2 kg.. I zaczelam tych.. tak mam karmiac piersia.. no chyba że będę się glodzic.
Teraz zaszlam waga 94 .. obecnie jest 92.. I oby było jak w poprzedniej ciazy że dzieci bedzie sciagal.. już jest lepiej że nie przytulam na początku.
Czytałam kiedyś że są typy kobiet które niestety karmiac nie schudną..
Ja podejrzewam u siebie problemy hormonalne.. mialam się zbadac w uk.
Tak mnie ta glowa boli.. no nie chce przejść![]()
Ja mam 168cm, więc tak średnio. Może jakbym wyższa była, to lepiej by ta waga się rozkładała. Jedyne co mi powiedział fizjoterapeuta, to dobre jest mimo to, że tyje wszędzie a nie tylko na przykład od pasa w dół. Także po tej ciąży od razu jak będzie zielone światło, biorę się za siebie i nie czekam nie wiem na co![]()
Piękna mama, synuś przystojniak![]()
Cherubinek [emoji3590] a Ty jaka ładna jesteś [emoji3059]
Dziewczyny patrzcie jakie wspomnienie sprzed 2 i 3 lat mi wyskoczyło [emoji7]
Ja mam 70kg obecnie i 180 cm wiec u mnie nic nie widać