L
Lebkuchen_mum
Gość
Tez sie brzydze narkomanow. Sluszna opinia przepraszam cie jeszcze raz. Nie chcialam cie urazic. Mam powazny kryzys poniekąd z tym zwiazany i chyba po prostu nie potrzebnie sie udzielalam w takim momencie bo wyszlo jakbym wylala swoje zlosci na kogos. Nie chcialam tego. I prosze nie poruszajmy tego juz. Jest mi bardzo przykro ze kogoa urazilam. Absolutnie nie mialam tego na celu i zle mi z tym ze tak wyszlo.Też swoją 1 ciąże poronilam i to bliźniacza. I nigdy nie zrozumiem JAK Kobieta kobiecie pisze o kastracji to był cios poniżej pasa może się powtórzę ale nie znasz mnie nie wiesz co w swoim życiu przeszłam wiesz tyle.ile tu napisałam a pomimo tego napisałaś to z takim sarkazmem ze to aż boli. Tak jak dziewczyny pisały jest różnica pomiędzy wyrażaniem opinie a umoralnianiem kogoś. Myślisz że mi łatwo że mam takie myśli? Mam mętlik w głowie i mam prawo do strachu którego Ty nie rozumiesz. Ja nie NAPISAŁAM Ci po Twoim wyznaniu np że brzydzę się narkomanów ze dla mnie to są osoby nie godne zaufania a pomimo tego zachowałam to dla siebie bo Cię nie znam. I nie wpierdzielam wszystkich do jednego wora. Mam swoje lata i nie w głowie mi przepychanki z kimś kto mnie nie zna i równiez skanczylam a na drugi raz skoro znasz depresję i też miałaś z nią problem zastanów się dwa razy zanim komuś jescze coś takiego Napiszesz bo takie słowa ranią i to cholernie!