reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Masz może kontakt z jakimś psychologiem? Może warto poszukać konsultacji online czy czegoś takiego? Myślę, że dla Ciebie ciąża też może być trudna i różne myśli się mogą pojawiać. Znam kilka osób, które wyszły z uzależnienia i niestety pojawiają się nawroty. Warto poszukać wsparcia, bo ciąża i poród mogą spotęgować pewne rzeczy. Nikt sam z siebie w nałogi nie wpada, zazwyczaj są to osoby bardzo wrażliwe, więc i podatne na różne zewnętrzne czynniki.
Chodze na terapie. Lecze sie na nerwice lękową plus wyjscie w pelni z uzaleznienia bo jednak w glowie wciaz duzo siedzi. Tylko wszystko tak powolne efekty przynosi ze nie mam sily na to 😓

reklama
Chcialabym was wszystkie przeprosic jeszcze raz 😊 jestem dosyc wybuchowa a jak sie pojawia problemy to czasem ciezko zapanowac nad emocjami. Plus te ciazowe hormony to juz w ogole sajgon przy moim charakterze nie do ogarniecia. Jeszcze mialam pod opieką syna szwagierki ktory dał strasznie popalić...zaznaczmy ze ma 7 lat a nie 4. Generalnie dzis mi wstyd za to i was jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje ze mi to wybaczycie bo mi strasznie glupio 🙈 moją glowa zawladnely glupie mysli na ktore jestem bardzo zla do tego terapia przynosi wolniejsze efekty niz te ktorych oczekiwalam a ja bym chciala najlepiej juz tu i teraz i mnie to flustruje przeokropnie 😑😔 postaram sie hamować najwyzej mnie olejcie ale bede sie starac. Nie mam na celu nigdy nikogo obrazic ❤
Sa rozni ludzie z roznymi charakterami 😘 kiedy ktos bedzie chcial kogos skrytykowac,zamiast tego niech powie ze pieknie wyglada ;)

Hej! :) Robiłam dziś badania krwi i moczu i trochę się zestresowałam wzrostem TSH. 6 tygodni temu było 2,8 a dziś 4,03, mimo brania leku. Wizyta za tydzień i nie wiem czy nie zrobić samowolki i nie zwiększyć dawki bo lekarka i tak pewnie to zrobi, mówiła że TSH musi być poniżej 2,5. A biorę Euthyrox 37,5 (półtorej tabletki 25) więc tak naprawdę to niewielka dawka. Chyba zwiększę od jutra, jak myślicie? Czy któraś z Was też ma TSH w okolicach 4,0?
Przypomnę że u mnie 11tc.
Inę wyniki OK, choć glukoza na czczo 93 więc górna granica normy. Muszę chyba na jeszcze zdrowszą dietkę przejść 😉

Hej! :) Robiłam dziś badania krwi i moczu i trochę się zestresowałam wzrostem TSH. 6 tygodni temu było 2,8 a dziś 4,03, mimo brania leku. Wizyta za tydzień i nie wiem czy nie zrobić samowolki i nie zwiększyć dawki bo lekarka i tak pewnie to zrobi, mówiła że TSH musi być poniżej 2,5. A biorę Euthyrox 37,5 (półtorej tabletki 25) więc tak naprawdę to niewielka dawka. Chyba zwiększę od jutra, jak myślicie? Czy któraś z Was też ma TSH w okolicach 4,0?
Przypomnę że u mnie 11tc.
Inę wyniki OK, choć glukoza na czczo 93 więc górna granica normy. Muszę chyba na jeszcze zdrowszą dietkę przejść 😉
A nie możesz zadzwonić jeszcze dzisiaj do lekarza, zeby powiedzial CI o ile masz zwiekszyc dawke leku?

reklama
Do góry