reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Na rozładowanie emocji ;) wyślę wam zdjęcie co mi przyszło dzisiaj ze smyka jak zamówiłam poduszkę ciążowa do spania i to zabezpieczenie do pasów do auta nie mogłam się opamiętać i jest pierwszy zakup ❤️🥰
F94AF608-0D98-45AB-9872-A4157B269731.jpeg

reklama
Na rozładowanie emocji ;) wyślę wam zdjęcie co mi przyszło dzisiaj ze smyka jak zamówiłam poduszkę ciążowa do spania i to zabezpieczenie do pasów do auta nie mogłam się opamiętać i jest pierwszy zakup ❤🥰Zobacz załącznik 1118488
Slicznosci! 😁 a ta sa buciczki czy skarpetki? Chcialam takie kupic jako pierwsza rzecz dla malucha.

Na rozładowanie emocji ;) wyślę wam zdjęcie co mi przyszło dzisiaj ze smyka jak zamówiłam poduszkę ciążowa do spania i to zabezpieczenie do pasów do auta nie mogłam się opamiętać i jest pierwszy zakup ❤🥰Zobacz załącznik 1118488
Ja dzis na miescie takie buciki kupilam 😂😅 juz mam troche rzeczy w sumie. Moja mama to dopiero szaleje z zakupami dla 1 wnuka/wnuczki 🥰

Załączniki

• 20200511_125146.jpg
    20200511_125146.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 92
@Piernik98 Zgadzam się z dziewczynami że to nie było wyrażenie swojej opinii tylko moralizatorskie pouczenia napisane w chamski sposób. Kastracja, celibat?? Serio??
Nie znasz sytuacji i nie wiesz co się wydarzyło. Są kobiety którym zawiodła spirala i co byś na to powiedziała?
Czyja nieodpowiedzialność?

Ja dzis na miescie takie buciki kupilam 😂😅 juz mam troche rzeczy w sumie. Moja mama to dopiero szaleje z zakupami dla 1 wnuka/wnuczki 🥰
Hehhe super, ja dopiero pierwsza rzecz dla maluszka może dlatego ze nie mogę wychodzić z domu tylko leżę bo pewnie jak bym mogłam normlanie funkcjonować to już z pepco było by pełno rzeczy 😂😂

reklama
Może to dziwnie zabrzmi ale chętnie bym się z Tobą zamieniła byś miała swojego upragnionego okruszka. U mnie dni mijają a ja nadal nie chce tej ciąży..
Lecz się stało u mnie jutro decydującą wizyta czy jest serce i szczerze jestem przekonana że je jutro usłyszę... Boję się cholernie się boję wiem że potrzebuję czasu na to by się z tym oswoić ale z drugiej strony nienawidze się za to że mam takie myśli 😭😭
Każdy ma mieć prawo do załamania, zwątpienia... Myślę, że niejedna kobieta, która planowała i wyczekiwała dziecka miala, ma lub będzie miała taką chwilę... Dla każdego kto dowiaduje sie, ze zostanie rodzicem to w pewnym sensie szok, niedowierzanie, ludzie różnie reagują, każdy przeżywa to na swój sposób... Myślę, że jak zobaczysz dzidziusia, to się zakochasz. 💗 Trzymam kciuki

Do góry