reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Opinia opinia.. zdanie wyrazaly kulturalnie Rumiankowa i Aga na temat zycia w miescie i po za nim albo Rumiankowa i Akuku na temat duzych rodzin. Ale tu wyczuc mozna bylo agresje..
ElaStyczna
Slicznosci! a ta sa buciczki czy skarpetki? Chcialam takie kupic jako pierwsza rzecz dla malucha.Na rozładowanie emocji wyślę wam zdjęcie co mi przyszło dzisiaj ze smyka jak zamówiłam poduszkę ciążowa do spania i to zabezpieczenie do pasów do auta nie mogłam się opamiętać i jest pierwszy zakup ❤Zobacz załącznik 1118488
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja dzis na miescie takie buciki kupilam juz mam troche rzeczy w sumie. Moja mama to dopiero szaleje z zakupami dla 1 wnuka/wnuczkiNa rozładowanie emocji wyślę wam zdjęcie co mi przyszło dzisiaj ze smyka jak zamówiłam poduszkę ciążowa do spania i to zabezpieczenie do pasów do auta nie mogłam się opamiętać i jest pierwszy zakup ❤Zobacz załącznik 1118488
Załączniki
@Piernik98 Zgadzam się z dziewczynami że to nie było wyrażenie swojej opinii tylko moralizatorskie pouczenia napisane w chamski sposób. Kastracja, celibat?? Serio??
Nie znasz sytuacji i nie wiesz co się wydarzyło. Są kobiety którym zawiodła spirala i co byś na to powiedziała?
Czyja nieodpowiedzialność?
Nie znasz sytuacji i nie wiesz co się wydarzyło. Są kobiety którym zawiodła spirala i co byś na to powiedziała?
Czyja nieodpowiedzialność?
martini6
Skarpeteczki za całe 10 zł ale nie mogłam się opamiętać Marzyłam o takich heheSlicznosci! a ta sa buciczki czy skarpetki? Chcialam takie kupic jako pierwsza rzecz dla malucha.
Czasem lepiej nic nie mówić.Kazdy ma wlasny sposob wyrazania wlasnego zdania to ze nie kazdy je umie zinterpretowac w ten sposob to juz nie moja wina
Koniec tematu skoro tak wszystkich obrazilam swoja opinia.
Patrycjaaa97
Dziewczyny wiadomo każdy ma inne zdanie. Ja też mam swoje, ale po prostu jak coś mi nie pasuje to wolę to przemilczeć niż właśnie odpisywać na każdy taki komentarz, bo później wychodzi jak wychodzi i są nieporozumienia.
martini6
Hehhe super, ja dopiero pierwsza rzecz dla maluszka może dlatego ze nie mogę wychodzić z domu tylko leżę bo pewnie jak bym mogłam normlanie funkcjonować to już z pepco było by pełno rzeczyJa dzis na miescie takie buciki kupilam juz mam troche rzeczy w sumie. Moja mama to dopiero szaleje z zakupami dla 1 wnuka/wnuczki
reklama
aleksandra-st
Początkująca w BB
Każdy ma mieć prawo do załamania, zwątpienia... Myślę, że niejedna kobieta, która planowała i wyczekiwała dziecka miala, ma lub będzie miała taką chwilę... Dla każdego kto dowiaduje sie, ze zostanie rodzicem to w pewnym sensie szok, niedowierzanie, ludzie różnie reagują, każdy przeżywa to na swój sposób... Myślę, że jak zobaczysz dzidziusia, to się zakochasz. Trzymam kciukiMoże to dziwnie zabrzmi ale chętnie bym się z Tobą zamieniła byś miała swojego upragnionego okruszka. U mnie dni mijają a ja nadal nie chce tej ciąży..
Lecz się stało u mnie jutro decydującą wizyta czy jest serce i szczerze jestem przekonana że je jutro usłyszę... Boję się cholernie się boję wiem że potrzebuję czasu na to by się z tym oswoić ale z drugiej strony nienawidze się za to że mam takie myśli