stokrotka 35
Aktywna w BB
Cześć kochane. Przepraszam, że wczesniej nie napisalam. Niestety u mnie chyba nic z tego. Pani doktor stwierdzila ze nie slychac tetna. Jeszcze we czwartek kazala mi przyjsc w razie gdyby sie okazalo ze ciaza mlodsza i wtedy potwierdzi na 100% dzisiejsza diagnoze. Jesli sie potwierdzi a raczej na pewno to w piatek ide na zabieg . Mimo ze to nieplanowane bylo, to zaczelam sie juz powoli oswajac z ta mysla.
I powiem Wam tylko ze najbardziej mnie maz zaskoczyl. Jak mu powiedzialam i jak widzial w jakiej rozsypce jestem to mi walnal tekstem "nie placz jak bedziesz chciala to kiedys zrobie ci jeszcze jedno" mimo ze wiecie jaki byl przeciwny. No tego sie nie spodziewalam po nim. Moze sie tak musialo stac, zeby i on zrozumial ze to nie bylaby najwieksza tragedia na swiecie.
Musze to wszystko sobie w glowce poukladac a wam zycze spokojnych 9 miesiecy
Moze kiedys tu wroce...
pozdrawiam serdecznie
I powiem Wam tylko ze najbardziej mnie maz zaskoczyl. Jak mu powiedzialam i jak widzial w jakiej rozsypce jestem to mi walnal tekstem "nie placz jak bedziesz chciala to kiedys zrobie ci jeszcze jedno" mimo ze wiecie jaki byl przeciwny. No tego sie nie spodziewalam po nim. Moze sie tak musialo stac, zeby i on zrozumial ze to nie bylaby najwieksza tragedia na swiecie.
Musze to wszystko sobie w glowce poukladac a wam zycze spokojnych 9 miesiecy
Moze kiedys tu wroce...
pozdrawiam serdecznie