Butterfly.
Fanka BB :)
O to ciekawieMój mąż pochodzi z Lubina, ja z Głogowa. Aktualnie Wielkopolska.
Lubin bardzo się zmienił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to ciekawieMój mąż pochodzi z Lubina, ja z Głogowa. Aktualnie Wielkopolska.
Dzis bhcg wynosi 33500. Czyli od soboty przyrosy jedynie 4000. To koniec 8tc myslicie ze przyrost moze bycaz tak niski a nadal byc ok?
Też biorę pod język 2xdziennie po 2 tabletki i w sumie nie narzekam nie wyobrażam sobie dowcipnej... Często łapie tam infekcje, więc dla mnie ta pod język jest super rozwiązaniem!Właśnie chyba na tym USG (tudzież kolejnej wizycie) poproszę o zmianę luteiny na dopochwową. Bo teraz mam dwie pod język i to dwa razy dziennie i to jest dramat. Spytam też czy można już zejść z dawki skoro nie plamię. Muszę chyba zapisać sobie wszystkie pytania i prośby bo na bank wszystko zapomnę ze stresu
Ale cudowny widok gratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty
Pytasz jak brzuszek. No u mnie już od jakis dwóch tygodni brzuszek typowo ciazowy i spory jak na ten czas. To jest foto z piątku.
A mój "ciążowy" brzuch wygląda tak czekam do piątku, mam nadzieję że w końcu mi potwierdzi, że jednak ktoś tam mieszka objawów brak .... Prócz zmęczenia, zadyszki i ostatnio cycki mi się powiększyły i zrobiły się tkliwe
O to ciekawie [emoji846]
Lubin bardzo się zmienił [emoji6]
Zaluje ze im od razu powiedzielismy.. zrobilismy to tylko po to zeby bylo latwiej. Prosimy o rozne rzeczy zeby jeszcze sie wstrzymali np gotowanie kapusty.. jak to czytam to az mnie jelita bola. Nic nie rozumieja. Ja tu psychicznie siadamZnam to. Zachodząc w poprzednia ciążę mieszkaliśmy z moimi dziadkami, bo mają duże mieszkanie (150m2) i spokojnie można podzielić na dwa. Jak się dowiedzieli o ciąży to tak zaczęli wymyślać, że skończyło się na wyjeździe za granicę. Co ma być, to będzie. Nie denerwuj się, na pewno wszystko się ułoży. Kiedyś Wam opowiem jaki miałam stres i przeboje z mieszkaniem będąc w poprzedniej ciąży. Nie życzę nikomu, ale ostatecznie wyszliśmy na prostą.
Współczuję.Zaluje ze im od razu powiedzielismy.. zrobilismy to tylko po to zeby bylo latwiej. Prosimy o rozne rzeczy zeby jeszcze sie wstrzymali np gotowanie kapusty.. jak to czytam to az mnie jelita bola. Nic nie rozumieja. Ja tu psychicznie siadam
O to już nie chciał zaczekaćPierwszego synka tam urodziłam [emoji4] nie chciałam, ale niestety tak wyszło po wizycie u teściów [emoji6]