reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
No racja za czasów kiedy miałam z 10 lat jak z mamą do Wrocławia się jeździło to z przesiadką 😉 ja euthyroxu nie mogłam brać bo jest z laktozą w składzie i teraz mam letrox 75 😉 nie zapomnę jak cały czas byłam zmęczona. Ale teraz w ciąży to wstaje o 5,6 zdążyło się że o 4 i zero ze spania a później położe się na chwilkę i od razu śpię 😉
Jak coś to Euthyrox jest od jakiegoś czasu w wersji bez laktozy, całkiem niedawno się zorientowałam 😉

Wywaliło mi wpis :(
Chcialam się pochwalić, że już się lepiej czuje, ale mnie dzisiaj strasznie mdli :( Liczę, że do końca 3 miesiąca minie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
Gratulacje pięknych zdjęć z usg [emoji3590]
Ja mam tym razem inaczej, bo zdjęcia mam na pendrive. Nie będę miała drukowanych, tylko Pani dr wrzuca na pendrive i mogę sobie robić z nimi co chce. Cały czas liczę, że między dziećmi pojawi się błona [emoji120]
Co do segregatora, to chyba kupię ten mamyginekolog. Będzie mi łatwiej ogarnąć co mam w niemieckiej karcie ciąży. Jak będę w Polsce to wezmę od mamy
Heidi Murkoff "w oczekiwaniu na dziecko". Również bardzo polecana książka, mama kupiła 21 lat temu w ciąży z moją siostrą :D Przy Nadii jakoś nie czytałam, ale przy blizniakach czuje potrzebę większej wiedzy.

U mnie dzisiaj 8+5, póki co czuję się coraz lepiej, chociaż wczoraj dopadła mnie zgaga gigant po kiełbasce z ogniska 😩 Ale przestały przeszkadzać mi zapachy, minimalne mdłości które miałam też minęły, trochę odżyłam 😁 Pozostał tylko ból piersi, ale jest do przeżycia... W sobotę przekopałam ogródek, brakowało mi zajęcia fizycznego, a gdzieś się trzeba wyżyć 😁 Jak Wasze brzuszki? ❤️ Ja się już w żadne spodnie nie dopinam 😱 Ale wszystkie miałam "na styk", więc co się dziwić... Chyba pora na shopping 😁

Wywaliło mi wpis :(
Chcialam się pochwalić, że już się lepiej czuje, ale mnie dzisiaj strasznie mdli :( Liczę, że do końca 3 miesiąca minie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
Gratulacje pięknych zdjęć z usg [emoji3590]
Ja mam tym razem inaczej, bo zdjęcia mam na pendrive. Nie będę miała drukowanych, tylko Pani dr wrzuca na pendrive i mogę sobie robić z nimi co chce. Cały czas liczę, że między dziećmi pojawi się błona [emoji120]
Co do segregatora, to chyba kupię ten mamyginekolog. Będzie mi łatwiej ogarnąć co mam w niemieckiej karcie ciąży. Jak będę w Polsce to wezmę od mamy
Heidi Murkoff "w oczekiwaniu na dziecko". Również bardzo polecana książka, mama kupiła 21 lat temu w ciąży z moją siostrą :D Przy Nadii jakoś nie czytałam, ale przy blizniakach czuje potrzebę większej wiedzy.

Mam, bardzo praktyczna :) Ale czytam ratami 😁

reklama
Do góry