E
Ewka34
Gość
Bedzie dobrze, moze jakies pozostalosci w szyjce i postanowily sobie jednak wyleciecStaram się myśleć pozytywnie że to brązowe plamienie nie jest niczym groźnym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze, moze jakies pozostalosci w szyjce i postanowily sobie jednak wyleciecStaram się myśleć pozytywnie że to brązowe plamienie nie jest niczym groźnym
Możliwe ale też terminowo miałam mieć okres więc coś też może być z tym wspólnegoBedzie dobrze, moze jakies pozostalosci w szyjce i postanowily sobie jednak wyleciec
Miałam iść na wizytę w czwartek, ale musiałam przyspieszyć i przełożyłam na dziś. Zgodnie z USG 9+1tc, bejbi ma 2,42cm i serduszko bije jak dzwon [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Moja 3 w zasadzie moznaby powiedziec 5 bo mialam 2 poronienia i tez sie denerwujeMożliwe ale też terminowo miałam mieć okres więc coś też może być z tym wspólnego
Nie ma co się stresować chociaż nie jest to proste. Martwię się bo to moja długo wyczekiwana pierwsza ciąża
Hej Dziewczyny. Ja dzisiaj pojechałam do tak zwanego Harrego (ginekolog który pomógł mi zajść w ciążę [emoji14]). Ciąże chce prowadzić gdzie indziej ale Harry miał wolny termin a ja nie mogłam wytrzymać do przyszłego tygodnia z tą niepewnością.
No więc serduszko bije [emoji7] ciąża jest młodsza, wg wielkości zarodka 6+1 zaledwie. Na usg jest zapis +/- 4 dni, cokolwiek to znaczy..Tym samym termin mojego porodu zmienił się na 3-7 stycznia [emoji854][emoji6]
Zobacz załącznik 1118244
Trzymam mocno kciuki będzie dobrzeMoja 3 w zasadzie moznaby powiedziec 5 bo mialam 2 poronienia i tez sie denerwuje
Dzień dobry Dziewczyny :*
Ja dzień zaczęłam od badań krwi przed czwartkową wizytą. Któraś jeszcze idzie do lekarza w tym tygodniu?
Trzymam mocno kciuki będzie dobrze
Zdjęcie z zeszłego wtorku
Ja idę jutro bo dostałam brązowego plamieniaJa dzisiaj mam wizyte, o 17:30 i juz sie denerwuje....
LubinTak mi się rzuciło w oczy, Jelenia?
Będzie dobrze dziewczyny, trzeba być dobrej myśli