EvilDesiree
Fanka BB :)
Ale cudo [emoji3590]My też pozdrawiamy cieplutko![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudo [emoji3590]My też pozdrawiamy cieplutko![]()
Wroclaw wiec w dalszym ciągu w Karkonoszach często bywamWiem o co chodzi. Poznajesz człowieka i już wiesz, że to Twój człowiek
A teraz gdzie Cię poniosło? :-)
Mi wszystkie slodkie rzeczy teraz sie wydaja trzy razy bardziej slodkie niz przedtem, sprobowalam soku ananasowego i mnie zmulilo jaki slodki, teraz wzielam sobie loda i to samo, meeega slodki mi sie wydawal, a przedtem byly ok. No nic, nawet by mi wyszlo na sobre jakby mnie od slodkiego odrzucilo.Haha nawet jabłecznik mi wyszedł kwaskowy. Mało cukru dałam
Kwaśne kwaśne i goryczka
To chyba wszyscy kucharze tak mają z tym udziwnianiem. Mój też zawsze pracował w najlepszych restauracjach z ,,wykwintną kuchnią'' a teraz od około roku tradycjna polska bo akurat super się udało dostać stanowosko szefa kuchni ale teraz zrzędzi, że klepie kotletyU mnie i tak przewaznie ja gotuje bo niestety w wiekszosci jest tak ze widziwia z daniami a ja lubie prosto i smacznie typu ziemniaki kotlet i mizeria. On pracuje w jednej z najlepszych restauracjii w calej austrii i tam podaja jakies takie wydziwiane dania. Bylam tam 2 razy bo dostalismy zaproszenie...i jadłam prawie zygajactotalnie nie moje klimaty. Ale jak zrobi cos co lubie to jestem u szczytu szczescia bo takie pyszne
![]()
To chyba wszyscy kucharze tak mają z tym udziwnianiem. Mój też zawsze pracował w najlepszych restauracjach z ,,wykwintną kuchnią'' a teraz od około roku tradycjna polska bo akurat super się udało dostać stanowosko szefa kuchni ale teraz zrzędzi, że klepie kotlety. Mi to pasuje bo ja też jestem tradycjonalistką.
Wroclaw wiec w dalszym ciągu w Karkonoszach często bywamNa studia mnie wyniosło i pokochałam to miasto
@aga.i.nieszka bo mnie się wydaje, ze jednak „dni płodne”, „owulacja” to mało seksowna gadka dla faceta
Ale nad morzem tez macie super tereny do spacerów, mój były pochodzil znad morzem i lubiłam poza sezonem tam jezdzic. Tez ma to coś w sobie!
Hej Dziewczyny. Widzę, że piszecie o różnych tematach. Ja dzisiaj gotuje, zupka i gołąbki, twarożek na kolację też ogarnęłam. Byłam z psem 30 min na spacerku, biedny sapał już w połowie tak gorąco dzisiaj u nas, a do tego staruszek już z niego.
Co do facetów to z moim różnie bywało, najpierw nie chciał mieć dziecka, potem czekaliśmy aż dostanę podwyżkę w pracy i trochę miesięcy minie od tej podwyżki aż w końcu powiedział że możemy działać.
W między czasie strzelał trochę fochy jak zaczęłam za dużo mówić o owulacji i seksie na zawołanie (miałam stymulowaną owulację więc mi zależało) i ostatecznie nie byłam pewna jak zareaguje na tę ciąże ale ucieszył się, no i oczywiście frytek nie możesz, chipsów nie możesz etc. etc. [emoji14]
Ale co mnie najbardziej zaskakuje to jak codziennie mówi "ja Ci pomogę z obiadem" [emoji23] do tej pory to się nie zdarzało żeby chciał mi pomagać. Albo ja gotowałam, albo on ale od początku do końca.
Ja też kocham góry a mieszkam nad morzem. Nie wspinam się zbytnio ale kilka górek w tatrach zaliczyłam w swojej karierze, np. zawrat, Giewont czy Kasprowy. Marzy mi się wyjazd do takiego domku z widokiem na góry [emoji7] może jeszcze się uda w te wakacje pojechać gdzieś w tamte rejony [emoji4][emoji4][emoji4]
To chyba wszyscy kucharze tak mają z tym udziwnianiem. Mój też zawsze pracował w najlepszych restauracjach z ,,wykwintną kuchnią'' a teraz od około roku tradycjna polska bo akurat super się udało dostać stanowosko szefa kuchni ale teraz zrzędzi, że klepie kotlety. Mi to pasuje bo ja też jestem tradycjonalistką.