reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja sie posikałam w czasie porodu [emoji23] Przed wejściem na porodówkę w Polsce robią lewatywę, więc na 2 raczej szans nie ma. Siedziałam na piłce i przy skurczu wyleciały ze mnie żółte wody i dopiero się zorientowałam, że to siku. Pielęgniarka się ze mnie śmiała, że to normalne i mam się nie przejmować, zaraz wytrą.
To mam nadzieje ze i ja na taka mila obsuge trafie 😅

reklama
Ja sie posikałam w czasie porodu [emoji23] Przed wejściem na porodówkę w Polsce robią lewatywę, więc na 2 raczej szans nie ma. Siedziałam na piłce i przy skurczu wyleciały ze mnie żółte wody i dopiero się zorientowałam, że to siku. Pielęgniarka się ze mnie śmiała, że to normalne i mam się nie przejmować, zaraz wytrą.
Mi nie robili lewatywy 😂😂😂😂

Brawo [emoji122][emoji123]
Bylam narkomanką niestety. Zle sie do tego przyznac ale jestem naprawde bardzo dumna ze sama z tym skonczylam i wciaz jestem na terapii aby wzmacniac to co sama uzyskalam i wyzbyc sie z podswiadomosci tego wszystkiego. Bo choc wydaje sie ze o tym nie mysle i wmawiam sobie ze nie chce do tego wracac to mam rozne nawracajace natrętne sny choc naprawde ich nie chce [emoji856] takze jestem bardzo z siebie dumna ze z tego wyszlam choc stosunkowo niedawno to wiem ze tak juz zostanie. Wiem dla kogo to robie [emoji4] zaraz koncze studia, dąże do tego co chce osiagnac. Wyszlam na prosta i jestem bardzo szczesliwa[emoji3059] mowiac o tym czesc osob odbierze mnie pewnie za glupią czy nieodpowiedzialna lub nawet "zla matke" czy niedojrzala to kazdy ma rozna przeszlosc i nie nalezy takich osob oceniac bo moge byc lepszą matką niz niejedna z "normalna przeszloscia" zwlaszcza ze dzidzius byl w 100% planowany i po odczekanym zdrowym detoxie organizmu [emoji4]

Ja weszlam na rejestracje na polozniczym i wszedzie chlupaly moje wody plodowe, ale mi glupio bylo 😂😂😂😂

Słuchajcie.na poczatku pierwszej ciąży też byłam na takim forum. Jednak czytanie zaległych stron jest trochę męczące i przenioslysmy się do grupy tajnej na FB . Każdego dnia pierwsza zakładała.post z datą. Podobało mi się to rozwiązanie. Był porzadek. Co myślicie?

Słuchajcie.na poczatku pierwszej ciąży też byłam na takim forum. Jednak czytanie zaległych stron jest trochę męczące i przenioslysmy się do grupy tajnej na FB . Każdego dnia pierwsza zakładała.post z datą. Podobało mi się to rozwiązanie. Był porzadek. Co myślicie?
Podobna juz sprawa przegadana. Prosze znalezc posty i przeczytac bo robi sie to meczace dla kazdego... strasznie nie lubie jak nowa osoba przychodzi i od razu wlasnie wchodzi z tym tematem...bez urazy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry