Ja mam na 27.12
Ja mam na 26.12.2020 więc też późno [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na 26.12.2020 więc też późno [emoji4]
Nie odbieram tak spokojnie
Oj wiem co to bol piersi.. z pierwsza corka mialam zapalenie bolalo jak cholera.. lekarz kazal okladac kapusta, cycka ani sie dotknac nie dalo.. bylo to 16 lat temu za mm tez nie jestem bo to sztuczne jest.. ale jak mloda nie chciala cyca to pila to, gdy miala pol roku przerzuciłam sie na krowie ,teraz pije krowie normalne a nie sklepowe i jest super,ma w lipcu 2 latka a pierwsza nie chciala mm to juz bardzo wczesnie dostawala krowie sklepowe z budyniem ale to mowie 16 lat temu a pisze sklepowe bo to nie mleko takie wytrzaskane
Jery moja tez wszedzie wlazi juz, na stole sie bawila ostatnio a żarłoczne to jak nie wiem ,bardziej niz pierwsza, wszystko zje nawet cytryne taki smietnik po mnie
Masz wesolo w psychiatryku bym wyladowala
Teraz już nie ma co współczuć, ale dzięki. Pisze raczej żebyście wiedziały że może coś takiego być I szybko zauważone objawy się szybciej wyleczy niz u mnie ja z 2 czy 3 tyg się męczyłam..Wspolczuje
Michasia to samo.. ona wiecznie cos ma w buzi i je jak tylko zobaczy ze ktos cos je zaraz jest przy nim sęp jedenMoja ostatnio kapustę kiszoną jadła wgl wszystko je w każdych ilościach hahahah.
Moje dzieci to ogólnie wszystkie jedzą i duzo Ale najmlodsza potrafi pol blachy pizzy wciagnac
Racuchy to z 10 jaj, 10 szkl maki, 5 szklanek mleka hahaha plus 10 bananów
Śmieje się że będę rachunki zbierać I im dam na 18 hahaha
Ja pochłonęłam prawie 3 szaszłyki z grila (karkówka i warzywa) plus sałatkę.. I teraz loda i cole wypilam I chce mi sie jeszcze coliJak tak dalej pojdzie z moim apetytem na mieso to mąż bedzie musial rzeznika obrabowac teraz znow kawal szynki zezarlam odmrozilam so wczoraj i tak zamiast kroic na chleb to zre w calosci
Michasia to samo.. ona wiecznie cos ma w buzi i je jak tylko zobaczy ze ktos cos je zaraz jest przy nim sęp jeden
Myslisz ze ja sie nie chowam ? corce tez kaze jesc tak zeby Misia nie widzialaO to to.. ja się już ukrywam z jedzeniem bo przecież pęknie w końcu
A potrafi lykac szybko żeby tylko więcej zjeść hahaha masakra.
Hahaha my np lody A jej ciastko to jeszcze przejdzie.. Ale np chrupki kukurydziane rzuca hahahahMyslisz ze ja sie nie chowam ? corce tez kaze jesc tak zeby Misia nie widziala
Za to najlepsza byla moja 5 latka z rok I 2 lata temu.. płakała że ma mniej nałożone niz jej rodzeństwo np owsianke, zupy mlecznej hahaha płacz, łzy.. Ale ja byłam taka samaMyslisz ze ja sie nie chowam ? corce tez kaze jesc tak zeby Misia nie widziala