Ja tez na wizycie jeszcze nie bylam, czuje trochę, ze odstajeWy wszystkie o prenatalnych a ja za 8 dni może dowiem się w końcu czy jest dzidziuś czy nie.. aż mnie coraz mocniej to zaczyna martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez na wizycie jeszcze nie bylam, czuje trochę, ze odstajeWy wszystkie o prenatalnych a ja za 8 dni może dowiem się w końcu czy jest dzidziuś czy nie.. aż mnie coraz mocniej to zaczyna martwić
Mam takie same rozterki [emoji3525] jeszcze nawet nie wiem czy ciąża jest żywa...Wy wszystkie o prenatalnych a ja za 8 dni może dowiem się w końcu czy jest dzidziuś czy nie.. [emoji15] aż mnie coraz mocniej to zaczyna martwić
Mam takie same rozterki [emoji3525] jeszcze nawet nie wiem czy ciąża jest żywa...
Ale leżę jak Pani doktor kazała a moi synowie skaczą wokół mnie.
I tak do mnie dotarło...ja naprawdę chcę tego niespodziewanego dziecka [emoji3064] i Oni chyba też.
Bedzie dobrze, niedlugo uslyszymy serduszkaMam takie same rozterki [emoji3525] jeszcze nawet nie wiem czy ciąża jest żywa...
Ale leżę jak Pani doktor kazała a moi synowie skaczą wokół mnie.
I tak do mnie dotarło...ja naprawdę chcę tego niespodziewanego dziecka [emoji3064] i Oni chyba też.
Powiem Wam, że zaczynam mieć mieszane uczucia. Trochę się boję c oto będzie z tym drugim dzieckiem, które jest mniejsze i Pani doktor daje mu 50% szans. Strasznie taka niepewna sytuacja. Z drugiej strony zaczynam myśleć nad posiadaniem bliźniaków i jestem przerażona [emoji33][emoji23] A to problem z autem, bo 3 foteliki, a to 2 łóżeczka itd itd. Termin mam na 20 grudnia, więc poród na święta też brzmi świetnie Bliźniaki raczej się rodzą wcześniej, my tu nie mamy żadnej rodziny, więc ktoś by musiał przyjechać, żeby mi pomóc. Jedna wielka niewiadoma, a do tego moja dwulatka to jest bardzo wymagające dziecko [emoji85]
Zafira jest 7osobowa [emoji23][emoji23] moj maz juz przelicza kolejne dzieci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czubek jeden
Ja wlasnie zjadlam jogurt alpro kokosowy do ktorego pokruszylam maslane ciastka i dalam lyzke nutelli...bylo dobre ale moj zoladek chyba nie jest za bardzo zadowolony terazZjadłam kinder bueno i zagryzam teraz wielkim kawalalkiem szynki
Zjadłam kinder bueno i zagryzam teraz wielkim kawalalkiem szynki