@Rumiankowa cieszę się, że wszystko dobrze Mnie dzis dopadły popołudniowe mdłości. Teraz chwilowo przeszły więc zabraliśmy się z mężem za robienie pizzy
reklama
@Kingazet92 strasznie mi przykro...
Angelika22
Fanka BB :)
Zapytam mailowo
Mam nielimitowane jak zwykle zaczęłam panikować
Martusia1992
Rozmowę o pracę ? Zataisz ze jesteś w ciąży ?Jadę dzisiaj na rozmowę o pracę o 13. Trzymajcie kciuki
Angelika22
@Rumiankowa cieszę się, że wszystko dobrze Mnie dzis dopadły popołudniowe mdłości. Teraz chwilowo przeszły więc zabraliśmy się z mężem za robienie pizzy
Ja tez mam pierwszy dzień poważne mdłości , dopiero jutro 6 tydzień . Ale aż mnie trzęsie wewnętrznie ...
Angelika22
Ratunku dziewczyny, wywaliło mi opryszczkę Co można stosować? Na razie posmarowałam maścią cynkową, ale obawiam się, że to nie wystarczy :/
Można jakiś lek na 100% jak leżałam w szpitalu koleżance lekarz polecał , i to coś takiego dostępnego w aptece
martini87
Jaka tam zmowa czysty przypadekDopiero się zorientowałam, że mamy dwie martini Zmowa czy zbieg okoliczności? @martini31 @martini6
Angelika22
Można jakiś lek na 100% jak leżałam w szpitalu koleżance lekarz polecał , i to coś takiego dostępnego w aptece
Heviran
reklama
martini87
Erazaban jest dozwolony w ciąży.Ratunku dziewczyny, wywaliło mi opryszczkę Co można stosować? Na razie posmarowałam maścią cynkową, ale obawiam się, że to nie wystarczy :/