E
Ewka34
Gość
I przyjma cie w ciazy?No niestety nie mam innego wyjścia. Mała daje do żłobka jak tylko znajdę pracę, póki miejsce ma zarezerwowane.
Przy pakowaniu na linii produkcyjnej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I przyjma cie w ciazy?No niestety nie mam innego wyjścia. Mała daje do żłobka jak tylko znajdę pracę, póki miejsce ma zarezerwowane.
Przy pakowaniu na linii produkcyjnej.
Nie wiem. Może nie będą tego sprawdzać. Może..I przyjma cie w ciazy?
Watpie szczerze mowiac no i teraz jest ze pol roku musisz pracowac zeby isc na l4 zeby miec pelnoplatne ale nie jestem pewna.Nie wiem. Może nie będą tego sprawdzać. Może..
To będę pracowała. Ja nie chce iść na miesiąc i wrócić do domu na zwolnienie. Planuję pracować tyle ile dam radę i na ile zdrowie i sila pozwoli. O ile wogole przyjmą.Watpie szczerze mowiac no i teraz jest ze pol roku musisz pracowac zeby isc na l4 zeby miec pelnoplatne ale nie jestem pewna.
Trzymam kciuki :*To będę pracowała. Ja nie chce iść na miesiąc i wrócić do domu na zwolnienie. Planuję pracować tyle ile dam radę i na ile zdrowie i sila pozwoli. O ile wogole przyjmą.
To będę pracowała. Ja nie chce iść na miesiąc i wrócić do domu na zwolnienie. Planuję pracować tyle ile dam radę i na ile zdrowie i sila pozwoli. O ile wogole przyjmą.
Koło południa. Dziękuję :*@Kingazet92 o której mniej więcej wyniki masz z tego laboratorium?
Będziemy trzymać kciuki za dobry wynik
Jadę dzisiaj na rozmowę o pracę o 13. Trzymajcie kciuki
U mnie w 5+3 przy becie prawie 16tys byl dopiero pecherzyk z cialkiem zoltym a tydzien pozniej serduszko wiec beta musiala byc juz naprawde duza patrzac jakie mialam przyrosty