reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Coś do domu, piękny kwiat, świece?
Mam pytanie.Zostalismy zaproszeni na urodziny brata męża i jego żony(oboje maja urodziny w maju więc robią razem)[emoji52]maz prezentem dla brata się zajmie jakieś narzędzia do majsterkowania...natomiast jeśli chodzi o jego żone to kupno prezentu pozostało mi...[emoji6]i nie mam wg pomyslu[emoji849]doradzićie mi?a bratowa ma 26lat w czerwcu pierwszy raz zostanie mama ale nie chciałabym kupywac coś dla dziecka bo małemu osobno kupimy po urodzeniu[emoji6]niedawno wprowadzili się do domku na wsi,kosmetyki raczej odpadają bo sie nie maluje a do ciała też nie wiem czy wypada żeby nie zmieniać zapachu który maluszek pozna oo urodzeniu...

reklama
Pierwsza wizyta chyba o 17.30 @martini31 :)

Ja też chcę zamówić te książki chociaż cena troszkę odstrasza [emoji51]
Dzien dobry!
trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty chociaż jeśli dobrze widziałam to dziś bardziej pod wieczór oblężenie?

ja właśnie zamówiłam zestaw książek mamy dla mamy. Podobno jeszcze dziś wyślą :D

W ogóle moi teściowie chcieli nam złożyć krótka wizytę bo będą w naszym mieście ale na szczęście mąż się wykręcił. Ja czuje się na ogół dobrze ale są momenty, ze jest tragedia - albo śpię albo mi niedobrze, nie ma żadnej regularności żebym mogła przeciwdziec godzinę chociaż. A ze na razie chcemy temat ciąży utrzymać w tajemnicy to mi nie na rękę teraz wizyty.

Wlasnie dostalam wczoraj email ze moje ksiazki zostaly wyslane i w przeciagu 10 dni beda u mnie 😱😱😱 w takim razie syzbko zbieram sie za konczenie pracy licencjackiej bo musze miec czas na czytanie 😂 na szczescie sesja egzaminacyjna odbedzie sie przez internet wiec mysle ze uczyc sie wiecie...nie trzeba 😂 z notatkami obok 🤣

Załączniki

• Screenshot_20200505-102251_Chrome.jpg
    Screenshot_20200505-102251_Chrome.jpg
    152,6 KB · Wyświetleń: 63
  • Screenshot_20200505-102300_Chrome.jpg
    Screenshot_20200505-102300_Chrome.jpg
    166,1 KB · Wyświetleń: 65
  • Screenshot_20200505-102256_Chrome.jpg
    Screenshot_20200505-102256_Chrome.jpg
    190,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry