reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

No to wyjasnij oczekiwalas ze co ci napiszemy? Jakaby moze nikt nie jest w takiej sytuacji jak ty, i nie ma przez to nic do powiedzenia to co ma ci napisac bo nie rozumiem? Jeden post pominiety i problem z niczego...mi tez nie odpisuje czasem ktos na post i nie mowie nic bo to norma ze ktos nie wie co napisac nie pisze
Daruj sobie.... nie oczekuje juz niczego, bikt nie byl w takiej sytuacji ok.... ale kilka innyg osib mialo tez sytuacje, ktorej nikt nie przechodzil a rady sie znalazly, myslalam ze Ja tez moge podzielic sie swoimi obawami, ale nie BO NIE BYLYSCIE W TAKIEJ SYTUACJI spoko

reklama
Daruj sobie.... nie oczekuje juz niczego, bikt nie byl w takiej sytuacji ok.... ale kilka innyg osib mialo tez sytuacje, ktorej nikt nie przechodzil a rady sie znalazly, myslalam ze Ja tez moge podzielic sie swoimi obawami, ale nie BO NIE BYLYSCIE W TAKIEJ SYTUACJI spoko
Nie rozumiem cie naprawde...jak mamy ci doradzac nie bedac w takiej sytuacji nigdy...

Pewnie ze pasujesz bo tak jak my jesteś w ciazy
Ja też zostalam zlana jeśli chodzi o depresję, lęki, psychotropy itp bo żadna z koleżanek nie cierpi na takie dolegliwości co ja 😂
Nic mi nie doradza to siedzą cicho bo powiedza coś nie tak i "psychiczna" się przyczepi 😂😂😂
Ech.... szkoda slow naprawde :( przykro mi z powodu Twojej choroby :( mam nadzieję ze jest lepiej

Ja też zostalam zlana jeśli chodzi o depresję, lęki, psychotropy itp bo żadna z koleżanek nie cierpi na takie dolegliwości co ja [emoji23]
Nic mi nie doradza to siedzą cicho bo powiedza coś nie tak i "psychiczna" się przyczepi [emoji23][emoji23][emoji23]
Rozbawiłaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też zostalam zlana jeśli chodzi o depresję, lęki, psychotropy itp bo żadna z koleżanek nie cierpi na takie dolegliwości co ja 😂
Nic mi nie doradza to siedzą cicho bo powiedza coś nie tak i "psychiczna" się przyczepi 😂😂😂
O np ja twojego postu nie widzialam a przeszlam depresje, walcze z nerwicą lękową i aktualnie jestem 2 msc po odstawieniu psychotropow. Odpisalabym ci ale akurat postu nie widzialam 😊 ale jak cos jestem. Wiec jestesmy we dwie z takimi problemami...szukam tego twojego postu i nie moge znalezc...

Nie mam nadcisnienia raczej w normalnym stanie to mam niedocianienie.... gin powiedziala ze jest duza szansa ze znowu bede przez to przechodzic
Kurde nie jestem w stanie Ci nic napisać bo nie byłam w takiej sytuacji. Wiem co to stan przedrzucawkowy z teorii ale w praktyce kompletnie jestem zielona.

reklama
Do góry