reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej dziewczyny

Jestem bez sił.. Dostałam tabl na mdlosci.. I tfu tfu pomagają, biorę jak zaczyna mdlic 2 dzien bez bardzo silnych mdlosci I wymiotow.
Skutek uboczny senność (składnik czynny antihistamine)
Ale od wczoraj mam nowy problem.. zespol niespokojnych nog.. W poprzednich ciazach też męczył Ale później... dziś cala noc mnie budziły nogi.. zastanawiam się czy te tabl tego nie wywołały.. Choc mnie to potrafi, I bez ciazy jak bardzo zmęczona jestem, złapać.

Po tabl musialam się położyć w dzień i nie dość że nie mogłam usnąć to jak odpuścił I usnelam to 3 razy mnie budziły w przeciągu tej jednej godz. Ehh

Ta ciąża to będzie ciężka przeprawa dla mnie coś czuje.
Co to za uczucie tych nóg?

reklama
A ja jestem załamana. 10 lat wegetarianizmu się poszło...
Wszystko mnie odrzuca poza owocami a jak mąż usmażył sobie kotleta z kurczaka to mu ukradłam. Mina męża - bezcenna. Ja obiecałam sobie już dawno, ze jeżeli w ciąży organizm się będzie domagał to będę jeść. Ale smutno mi. No cóż, jeszcze 8 miesięcy.
Kurczaczek smaczniutki 😊😊😊 w ciąży kochana SIĘ NIE LICZY 😂

Kurczaczek smaczniutki 😊😊😊 w ciąży kochana SIĘ NIE LICZY 😂
Ale wiesz mi jest autentycznie złe. Już się z mezem umowilam, ze on zostaje wege a ja będę zjadać jego mięso, bilans się będzie zgadzał...
no ale musiałam, jedyna rzecz, która od kilku dni zjadłam ze smakiem :o

Jak musze to trudno ale boje się, ze dziś mi się będą śliczne kurki śniły ;<

Ale wiesz mi jest autentycznie złe. Już się z mezem umowilam, ze on zostaje wege a ja będę zjadać jego mięso, bilans się będzie zgadzał...
no ale musiałam, jedyna rzecz, która od kilku dni zjadłam ze smakiem :o

Jak musze to trudno ale boje się, ze dziś mi się będą śliczne kurki śniły ;<
Tez bylam wegetarianką az po kilku dobrych latach natknęło mnie na imprezie na mięso. Mialam taką ochote ze z miejsca pojechalam do KFC i kupilam duze qurrito 😂😂😂 od tego czasu jem mieso ale musi byc idealnie ladne, bez jakiz zylek czy scięgien

Są z tym ze 40 tabletek kosztuje 8€ ale zastanawiam sie czy 1 dziennie by wystarczyla czy musialabum brac za kazdym razem przed wzieciem tabletki. Nie pisze na opakowaniu niestety. Musze sie przejsc i kupic bo ciezko mi bedzie wytrzymac dluzej jak juz znalazlam winowajce.

Edit. Teraz czytam ze do kazdego posilku 1 tabletka 😒😪
Ale po co do każdego posiłku. Przeciez wystarczy, że odstawisz posiłki zawierające laktoze a ta tabletkę będziesz brała tylko przed zazyciem duphastonu.

Tez bylam wegetarianką az po kilku dobrych latach natknęło mnie na imprezie na mięso. Mialam taką ochote ze z miejsca pojechalam do KFC i kupilam duze qurrito 😂😂😂 od tego czasu jem mieso ale musi byc idealnie ladne, bez jakiz zylek czy scięgien
Ja nawet sopocka obkrajam [emoji23]

Nie no, ja jak tylko urodzę to wracam do wege w podskokach.
Mięsa nigdy nie lubiłam, odrzucało mnie. No ale jak organizm się domaga to nie będę ryzykować, ze czegoś będzie brakować.

bo ładne, nie ładne. Ale zwierzak życie stracił ;p mnie to tez odrzuca, ta świadomość.

Ale po co do każdego posiłku. Przeciez wystarczy, że odstawisz posiłki zawierające laktoze a ta tabletkę będziesz brała tylko przed zazyciem duphastonu.
Nie jem laktozy w ogole. Mialam na mysli to ze mysialabym 3x dziennie przed duphastonem brac te tabletki bo dzialanie maja tylko 4h

reklama
Do góry