AnSalie
Zaangażowana w BB
A ile synek ma, ze przesypia noce? Ja bym mogła spać 16h/dobęTeraz kiedy wreszcie mój synek zaczął przesypiać nocki, to ja nie mogę spać. 3 godziny pośpie i koniec[emoji2356]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile synek ma, ze przesypia noce? Ja bym mogła spać 16h/dobęTeraz kiedy wreszcie mój synek zaczął przesypiać nocki, to ja nie mogę spać. 3 godziny pośpie i koniec[emoji2356]
A ile synek ma, ze przesypia noce? Ja bym mogła spać 16h/dobę [emoji23]
A jest na piersi?2 latka
Brawo za wytrwałość w karmieniuja karmilam synka do roku bo później zaczęły wychodzić mu zęby i gryzl mnie do krwi więc sam odrzucił pierś.Chociaz na noc mleko modyfikowane musi wypić bo nie zaśnieA jest na piersi?
moja córka 1,5roku osttanio ma noce, ze budzi się po 3x na piers... do porodu chciałabym odstawić jej nocne karmienia i tez będę mieć ze zacznie przesypiać noce... akurat będzie mieć 2 latka wtedy
A jest na piersi?
moja córka 1,5roku osttanio ma noce, ze budzi się po 3x na piers... do porodu chciałabym odstawić jej nocne karmienia i tez będę mieć ze zacznie przesypiać noce... akurat będzie mieć 2 latka wtedy
To trzymam kciuki, żeby tak już zostało!Tak na piersi [emoji4] od 5mca życia budził się min 5 razy w nocy. W marcu już udało się zejść do 2 karmień w nocy, , a od kwietnia znów masa pobudek. No i ostatni tydzień przesypia całe nocki tfu tfu
Przyzwyczaicie się do nocnego karmienia po porodzie jak tak dalej pójdzie z Waszym snemJa też dziś pobudka o 3:30....
Przyzwyczaicie się do nocnego karmienia po porodzie jak tak dalej pójdzie z Waszym snem