Mrs.Alice
Fanka BB :)
Zaciśnięte :*Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki! Jutro pierwsza wizyta i się trochę niepokoję mimo wszystko mam nadzieję, że będę mogła pochwalić się tu pięknym zdjęciem <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaciśnięte :*Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki! Jutro pierwsza wizyta i się trochę niepokoję mimo wszystko mam nadzieję, że będę mogła pochwalić się tu pięknym zdjęciem <3
To wiem, bo to akurat bardzo dobrze. Ale skoro mówi, że ciąży nie ma to po co by przepisywał. Na pewno jesteś. Tylko czy będzie to ciaza biochemiczna czy się utrzyma to zobaczymy do tygodnia. Z całego serca Ci życzę żeby było wszystko dobrze :*Klaudia luteina jest spoko, bralam przy Michasi wiec o tyle spoko ze mi ja sal
5+4 by było na USG bo tydzień temu na wizycie było 4+4. To myślę iść w przyszły piątek możeJeżeli faktyczny wiek ciąży to min. 6 tydz. To jest to bardzo prawdopodobne że będzie widać
6+2Będziemy trzymać
który jutro Tydzień?
A u Ciebie jak? Bo szczerze mówiąc od 13 nie miałam głowy aby tu zaglądać
Ja też zazdroszczę [emoji23]U kochana to Ty bd miała rarytasy [emoji16] co chwilę będziesz latać na USG [emoji23]
Mam dwojke dzieci .. bez stymulacji :/
Mi się strasznie macica stawia jak na koniec ciąży.. A brzuch boli jak na okres. Do tego śniło mi się dzisiaj, że sikam krwią..Cześć dziewczyny ja jestem po wizycie, pęcherzyk ladnie widoczny ale na serduszko za wcześnie czekam niecierpliwie za 2 tygodnie. Pytanie do Was czy tez jesteście takie zmęczona i czujecie ciągniecie w podbrzuszu? W zasadzie boli mnie cały czas nie jakis mocno ale meczy.. za pierwszym razem nie miałam takich problemów...
Przepraszam ze zapytam ale co znaczy ze macica sie stawia...jakie to uczucie?Mi się strasznie macica stawia jak na koniec ciąży.. A brzuch boli jak na okres. Do tego śniło mi się dzisiaj, że sikam krwią..
Prywatnie będę jeździć do dr Pruskiego. Kiedyś pracował na Polnej a teraz to nawet nie wiem.Tomasz Olejniczak chodzę prywatnie, ale on pracuje też w szpitalu świętej rodziny a ty