O której masz wizytę?Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki! Jutro pierwsza wizyta i się trochę niepokoję mimo wszystko mam nadzieję, że będę mogła pochwalić się tu pięknym zdjęciem <3
reklama
Ja z facetem 14 lat i też mówię teściom na pani i pan [emoji1787]
@Piernik98 Ty to pisałaś jak ja byłam w poczekalni przed wizyta i w trakcie i jakoś mi umknęło...
ja dlatego uważam, ze żadne pieniądze nie są więcej warte niż święty spokój, zwłaszcza teraz.
Ja teściom tez nie mówie mamo/tato bo tez uważam, ze rodziców ma się jednych ale na szczęście przeszliśmy po prostu na ty.
z wiara zaś nie wygrasz, możesz jak zdarta płyta jedynie stanowczo odpowiadać. I dodać, ze jesli Byś zmieniła zdanie to na pewno się pierwsza o tym dowie.
Kingazet92
Fanka BB :)
N
No właśnie nie bardzo, bo teściowie mieszkają 400 km dalej :/U kochana to Ty bd miała rarytasy [emoji16] co chwilę będziesz latać na USG [emoji23]
Rumiankowa
Tak szybko ponieważ narzeczony stwierdził, że jeżeli będę się tak stresować jak teraz to oszaleje ze mną i on wybrał termin ale nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy
Mi lekarka poleciła za 3 tygodnie, a ze chciałam do niej bardzo to mi w to graj
zwłaszcza, ze za 3 tygodnie moga być tylko dobre wieści - 3 dni przed pierwsza rocznica ślubu ^^
Kingazet92
Jakoś rano, pewnie koło 8-9 więc mam nadzieję, że do 10 się zamelduję!O której masz wizytę?
Rumiankowa
No moi pod tym względem wyluzowani bo od razu się przedstawili po imieniu i żebym im tak mówiła nie bardzo mi to wychodzi, jednak najczęściej stosuje formę bezosobowa ;pJa z facetem 14 lat i też mówię teściom na pani i pan [emoji1787]
Ale my się poznaliśmy jak już byłam mocno dorosła to tez mi się wydaje, ze inaczej niż jak chodzi o związek nastolatków a pozniej ciężko to zmienić
No to nie ma innej opcji jak w rocznicę mi jeszcze gin zaleciła abym się oszczędzała i mam dmuchać na zimne
Mi lekarka poleciła za 3 tygodnie, a ze chciałam do niej bardzo to mi w to graj
zwłaszcza, ze za 3 tygodnie moga być tylko dobre wieści - 3 dni przed pierwsza rocznica ślubu ^^
E
Ewka34
Gość
Ale ja mam dwojke dzieci juz bez stymulacji kochana napewno nie nam pcos serioJa mam pcos. Miałam stymulowaną owulację. Nie martw się, przy tym da się zajść w ciążę. Czy napisali Ci że masz wiele pęcherzyków na jajnikach?
Może skonsultuj się z innym lekarzem jeszcze
reklama
Zwykle od 7 już nie śpię więc będę mocno ściskać kciuki aby było wszystko dobrzeJakoś rano, pewnie koło 8-9 więc mam nadzieję, że do 10 się zamelduję!