reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny odebrałam wyniki i jestem trochę załamana: mcv, rdw-cv, rdw-sd wszystko już zaznaczone bo poniżej normy...
Tsh 2,32
No I mam pozytywny wynik na ciała ketonowe w moczu... czy któraś może się wypowiedzieć coś na ten temat ?

Teraz to już jestem załamana... boję się strasznie [emoji26][emoji26][emoji26]
Wyślij wyniki na priv lub jak chcesz wklej tu

reklama
Ja narazie tez nie mam żadnych bóli ani krwawień a jednak ten progesteron spada :) dziś zapytam się mojego lekarza o ten duphaston.
Jak mi spadl z 30 do 17 tez nic mi sie nie dzialo ale jednak nie wiadomo jakby bylo jesli nie wkroczylabym wtedy z tabletkami...jednak w ciagu 2 tygodni tak spadlo no to mysle ze zaczelo by spasac jeszcze bardziej a w drugim tygodniu spadl wiecej niz w pierwszym. Na szczescie sytuacja opanowana ale strachu sie najadłam....jeszcze mialam lekarza ktory mial mnie gdzies...duphaston jest dobry, nie zaszkodzi napewno a moze pomoc. Wiadomo czlowiek spokojniej sie czuje jak go przyjmuje 😊

Dziewczyny odebrałam wyniki i jestem trochę załamana: mcv, rdw-cv, rdw-sd wszystko już zaznaczone bo poniżej normy...
Tsh 2,32
No I mam pozytywny wynik na ciała ketonowe w moczu... czy któraś może się wypowiedzieć coś na ten temat ?

A co to w ogole sa za badania

Dziewczyny od 4 maja otwierają hotele <3
Udało się, jadę na rocznicę w weekend 23-25 maja <3

wiem, że nie na temat ale tak się cieszę! Mieliśmy świętować w ogóle na urlopie za granicą jak wszystko ale w obecnych czasach to i inne miasto cieszy :D
Jej ale super :) My dziś obchodzimy rocznicę ślubu w domku:) A mieliśy siedzieć teraz na kanarach ;)Ale powiem wam szczerze, że wolę siedzieć w domku i być w ciąży niż siedzieć gdzieś na plaży z drinkiem.

Myślę, że dla większości z nas najważniejsze żeby było zdrowe i prawidłowo się rozwijało az do grudnia ;) A to, ze preferencje... i tak się kocha najbardziej na świecie czy chłopak czy dziewczyna :)
O dokładnie w punkt. Nawet jak mamy jakieś preferencje to co by się nie urodziło i tak będziemy je kochać całymi serduchami 😍 ja w pierwszej ciąży bardzo chciałam córkę. Po pierwszych prenatalnych dowiedziałam sie, że raczej dziewczynka. Nastawiłam się na babę i zdziwiłam się okrutnie i rozczarowałam zarazem jak się dowiedziałam po kilku tygodniach, że jednak jest chlopiec. Było mi przykro i trochę trwało zanim się z tym pogodziłam. A teraz kocham go tak bardzo i nie wyobrażam sobie, że miałby być dziewczynka 😍

Tsh 2,32

Spokojnie ;) może jakas teleporada?

Normy w ciąży są trochę inne, a poza tym nawet jeśli są lekkie nieprawidłowości to lekarz na pewno da leki na wyrównanie ;)

a ketony podobno mogą być wynikiem wymiotów nawet. A jak glukoza?

Jej ale super :) My dziś obchodzimy rocznicę ślubu w domku:) A mieliśy siedzieć teraz na kanarach ;)Ale powiem wam szczerze, że wolę siedzieć w domku i być w ciąży niż siedzieć gdzieś na plaży z drinkiem.
Ja wole siedzieć na plaży w ciąży z bezalkoholowym drinkiem 😆 No ale to się nie wydarzy wiec jest plan b, dom był planem c, tez może być fajnie ;)

szczęścia i miłości z okazji rocznicy!

reklama
Do góry