Rumiankowa
Fanka BB :)
do drugiego trymestru czekamy Na razie to nasza słodka tajemnicaA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do drugiego trymestru czekamy Na razie to nasza słodka tajemnicaA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?
My też czekamy do 2 trymestru, chociaż nie ukrywam, że mega mnie korci żeby powiedzieć mamie.. Ale wstrzymam się tak jak ustaliliśmy)do drugiego trymestru czekamy Na razie to nasza słodka tajemnica
Mnie tez trochę korci ale studzi moje zamiary fakt, ze jak ja się wygadam to mąż będzie chciał powiedzieć swoim rodzicom a moi teściowie to bardzo fajni ludzie ale z tajemnicami to u nich ciężko. Poza tym gdyby jednak coś poszło nie tak to ostatnie osoby, które potrzebuje żeby wiedziały to właśnie teściowie i ich współczucie, bo porzucić drażliwego tematu tez nie potrafią.My też czekamy do 2 trymestru, chociaż nie ukrywam, że mega mnie korci żeby powiedzieć mamie.. Ale wstrzymam się tak jak ustaliliśmy)
Ja bym chciała jak najpóźniej a jak wyjdzie to zobaczymy. Na razie niech lekarz potwierdzi ciążę, potem będziemy myślećA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?
Jakie masz to ciśnienie? Od kiedy mierzysz?Dziewczyny czy któraś z Was borykała sie z wysokim ciśnieniem w wczesnej ciąży?
Przed tą ciąża nie mierzyłam w poprzednich miałam prawidłowe. Na wczorajszej wizycie 150/68 dzisaj pomiar z rana 148/78 o drugi raz 146/85Jakie masz to ciśnienie? Od kiedy mierzysz?
A jak Twoja tarczyca?Przed tą ciąża nie mierzyłam w poprzednich miałam prawidłowe. Na wczorajszej wizycie 150/68 dzisaj pomiar z rana 148/78 o drugi raz 146/85
Duphaston nie wychodzi we krwi wiec progesteron w badaniu nie wyjdzie mi wyzszy a taki jaki mam dlatego podczas brania go nie robi sie badan. On dziala ale we krwi nie wyjdzie jak widac mam sie dobrze, dzidzia tez, boli zadnych nie mam ani plamien czy krwawienA robiłaś teraz progesteron ? Wzrósł ?
U mnie wszyscy wiedza. Bardzo mnie kazdy wspiera. Jestem po wczesnym poronieniu i dostalam wtedy baaardzo duzo wsparcia dlatego nie wahalam sie ani chwili i od razu powiedzielismy. Kazdy sie o mnie troszczy itp zwlaszcza ze musze duzo lezec itp...nikt nie ma mnie za lenia a wiedza ze to dla mojego dobraA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?