reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja upieklam kapusniaczki bo mialam ochote 2 dni temu.. ale jak tylko przestygly to chcialam za okno wyrzucic 😂 dzisiaj sprobuje zjesc kupne pierogi. Wspolczuje mojemu bo zawsze mu gotowalam obiady do pracy a teraz nie daje rady :( a ktory masz teraz tydzien? 😊

No mi ostatnio ciężko było kotlety z piersi pokroić, wszystko w gardle stało... Nawet jak o tym pisze to 🤢
Dzisiaj mam 7+3 dokładnie, a Ty? 😊

Ja dzis dopiero 6+2.. jak przeczytalam ze to sie moze nasilic w 9 tygodniu i trwac do 14 albo i dluzej to plakac mi sie chce. Ide dzis po imbir 😂

Ja z synkiem to miałam delikatne mdłości nawet nie pamiętam w którym tygodniu. Ale trwało to może z parę dni... A teraz jest napewno gorzej, chociaż nie mogę powiedzieć że tragicznie bo narazie nie wymiotuję 🙈
Ale właśnie znam dużo osób, którym zaczęło się dopiero od 9 do 12/13tc...

Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo, tzn czytam regularnie ale sie nie udzielam.
Przykro mi, ze kilka z was stracilo ciaze, oby jak najszybciej wam sie udalo.

Ja musialam dzisiaj isc na wizyte, bo dostalam zapalenia pecherza, mam antybiotyk. No i sprawdzilysmy czy ciaza jest zywa, slyszalam serduszko :) wedlug usg jest to 6t4d i termin mam na 18.12, a z om termin na 11.12 takze tydzien roznicy. Chociaz marzy mi sie 14.12 :)
Pozdrawiam was

Ja z synkiem to miałam delikatne mdłości nawet nie pamiętam w którym tygodniu. Ale trwało to może z parę dni... A teraz jest napewno gorzej, chociaż nie mogę powiedzieć że tragicznie bo narazie nie wymiotuję 🙈
Ale właśnie znam dużo osób, którym zaczęło się dopiero od 9 do 12/13tc...
Jeszcze tydzien temu narzekalam i martwilam sie brakiem objawow 😅

reklama
Do góry