W preparatach dla kobiet w ciąży jest kwas foliowy. Np Falvit, prenatal, pregna plus i wiele innych. Kup sobie coś co Ci pasuje cenowo
reklama
Ja łyka pregna star to już tam witamina b12 z chlolonaSpójrz na składy witamin. Jak w składzie jest kwas foliowy 400 jednostek to nie trzeba dodatkowo go brac.
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Wstawilam zdjecie usg na ta grupe ramzi. Czekam az zaakceptuja post i zobaczymy co mi wywróżą
Z tego co tam się nauczyłam na tej grupie to myślę, że dziewczynka
Ale daj znać co oni Ci napiszą
Patrycjaaa97
Ja upieklam kapusniaczki bo mialam ochote 2 dni temu.. ale jak tylko przestygly to chcialam za okno wyrzucic dzisiaj sprobuje zjesc kupne pierogi. Wspolczuje mojemu bo zawsze mu gotowalam obiady do pracy a teraz nie daje rady a ktory masz teraz tydzien?
No mi ostatnio ciężko było kotlety z piersi pokroić, wszystko w gardle stało... Nawet jak o tym pisze to
Dzisiaj mam 7+3 dokładnie, a Ty?
ElaStyczna
Ja dzis dopiero 6+2.. jak przeczytalam ze to sie moze nasilic w 9 tygodniu i trwac do 14 albo i dluzej to plakac mi sie chce. Ide dzis po imbirNo mi ostatnio ciężko było kotlety z piersi pokroić, wszystko w gardle stało... Nawet jak o tym pisze to
Dzisiaj mam 7+3 dokładnie, a Ty?
Patrycjaaa97
Ja dzis dopiero 6+2.. jak przeczytalam ze to sie moze nasilic w 9 tygodniu i trwac do 14 albo i dluzej to plakac mi sie chce. Ide dzis po imbir
Ja z synkiem to miałam delikatne mdłości nawet nie pamiętam w którym tygodniu. Ale trwało to może z parę dni... A teraz jest napewno gorzej, chociaż nie mogę powiedzieć że tragicznie bo narazie nie wymiotuję
Ale właśnie znam dużo osób, którym zaczęło się dopiero od 9 do 12/13tc...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wlasnie mi sie tez tak wydaje patrzac na fote dam znac dam tylko jeszcze nawet nie zaakceptowaliZ tego co tam się nauczyłam na tej grupie to myślę, że dziewczynka
Ale daj znać co oni Ci napiszą
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo, tzn czytam regularnie ale sie nie udzielam.
Przykro mi, ze kilka z was stracilo ciaze, oby jak najszybciej wam sie udalo.
Ja musialam dzisiaj isc na wizyte, bo dostalam zapalenia pecherza, mam antybiotyk. No i sprawdzilysmy czy ciaza jest zywa, slyszalam serduszko wedlug usg jest to 6t4d i termin mam na 18.12, a z om termin na 11.12 takze tydzien roznicy. Chociaz marzy mi sie 14.12
Pozdrawiam was
Przykro mi, ze kilka z was stracilo ciaze, oby jak najszybciej wam sie udalo.
Ja musialam dzisiaj isc na wizyte, bo dostalam zapalenia pecherza, mam antybiotyk. No i sprawdzilysmy czy ciaza jest zywa, slyszalam serduszko wedlug usg jest to 6t4d i termin mam na 18.12, a z om termin na 11.12 takze tydzien roznicy. Chociaz marzy mi sie 14.12
Pozdrawiam was
ElaStyczna
Jeszcze tydzien temu narzekalam i martwilam sie brakiem objawowJa z synkiem to miałam delikatne mdłości nawet nie pamiętam w którym tygodniu. Ale trwało to może z parę dni... A teraz jest napewno gorzej, chociaż nie mogę powiedzieć że tragicznie bo narazie nie wymiotuję
Ale właśnie znam dużo osób, którym zaczęło się dopiero od 9 do 12/13tc...
reklama
Patrycjaaa97
Jeszcze tydzien temu narzekalam i martwilam sie brakiem objawow
A ja już z 1.5 tygodnia temu miałam takie mdłości, nie mogłam myśleć o mięsie, przeszło mi i na nowo
Z synkiem czegoś takiego nie miałam