Trochę się z mężem bawiłam, ale sexu nie było bo się baliśmyA może sex był wczoraj ? Miałaś jakieś badanie ?
reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Trochę się z mężem bawiłam, ale sexu nie było bo się baliśmy
To może być od tego trochę.
Tam wszystko bardziej ukrwione jest .
Wystarczy że może miałaś orgazm mocniejszy bardziej Cię przytulił i peķlo naczynko.
Dużo tego było ?
Bierzesz jakieś leki ?
LadyNegra
Ja biorę MamaDHA Premium Plus, B Complex i dodatkową dawkę kwasu foliowego metylowanego.Takie pytanko: jakie suplementy stosujecie? Ja kupiłam właśnie prenatal duo. Plus łykam magnez z b6 i tran. A Wy?
Nie było tego dużo, ale jak sprawdziłam to miałam jakby mały skrzep i dlatego jestem przerażona krwi... Teraz mam czysto i nic nie leci. A z leków biorę tylko witaminy i kwas foliowyTo może być od tego trochę.
Tam wszystko bardziej ukrwione jest .
Wystarczy że może miałaś orgazm mocniejszy bardziej Cię przytulił i peķlo naczynko.
Dużo tego było ?
Bierzesz jakieś leki ?
Aga10_2018
Nie było tego dużo, ale jak sprawdziłam to miałam jakby mały skrzep i dlatego jestem przerażona krwi... Teraz mam czysto i nic nie leci
To spokojnie .. obserwuj ..
Czyli to możliwe że naczynko pękło i nic złego to nie jest ? Maskara jakaśTo spokojnie .. obserwuj ..
L
Lebkuchen_mum
Gość
No tamtrn lekarz byl jakis nie ogarniety zeby nie powiedziec głupi...dopiero dzis na kartce ze skierowaniem na prenatalne od niego zauwazylam ze pisze tez przewidywana data porodu...nawet slowem o niej nie wspomnial. Szkoda gadac ale juz jestem na prostejA no to super !
Dziwne Powinien dać Ci już skierowanie na wszystko ... Ale najważniejsze że teraz jesteś już na prostej. Teraz to już rosnąć
Aga10_2018
Czyli to możliwe że naczynko pękło i nic złego to nie jest ? Maskara jakaś
Tak możliwe.
Który masz tc ?
Kiedy masz następną wizytę.
Ja też jestem panikara . I też miałam kilka plamień w 1 ciąży . Właśnie brunatnej krwi.
Raz właśnie po orgazmie na 2 dzień.
Oczywiście leciałam jak wariatka do lekarza bo ja jestem panikara ale Syn ma półtora roku.
5+2 jutro mam wizytę i też teraz mega panikuje, czekam na rozmowę z lekarzemTak możliwe.
Który masz tc ?
Kiedy masz następną wizytę.
Ja też jestem panikara . I też miałam kilka plamień w 1 ciąży . Właśnie brunatnej krwi.
Raz właśnie po orgazmie na 2 dzień.
Oczywiście leciałam jak wariatka do lekarza bo ja jestem panikara ale Syn ma półtora roku.
reklama
Martaa24
Mam pytanie do tych dziewczyn co już były w ciąży - w którym tygodniu powiedziałyście swojemu pracodawcy o ciąży? I co właściwie powiedziałyście? Że jesteście w ciąży i jak długo zamierzacie pracować?
Zastanawiam się kiedy powiedzieć, bo u mnie lada chwila będzie wszystko widać, a nie chcę, żeby przełożony domyślał się, chciałabym go poinformować przed wszelkimi domysłami, chociaż najchętniej to bym w ogóle nie mówiła ze strachu, że przecież zawsze może się coś stać:/
Zastanawiam się kiedy powiedzieć, bo u mnie lada chwila będzie wszystko widać, a nie chcę, żeby przełożony domyślał się, chciałabym go poinformować przed wszelkimi domysłami, chociaż najchętniej to bym w ogóle nie mówiła ze strachu, że przecież zawsze może się coś stać:/